Feestdagen relatiecadeaus

Relatie­geschenk Kerst

Verras je medewerkers en relaties met kerst met een écht origineel kerstgeschenk. Gepersonaliseerd én met eigen logo. Ontdek onze luxe Brievenbusboxen en unieke Aftelkalenders!

Inspiratie voor je kerstgeschenk

Er is zoveel mogelijk als het gaat om het verrassen van je collega’s, klanten en relaties met kerst. Hieronder zie je voorbeelden van hoe onze klanten een wow gaven! 

Geef een kerstgeschenk op maat!

Ontwerp zelf een Aftelkalender of Brievenbusbox als kerstgeschenk, helemaal in je eigen branding. Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Originele relatiegeschenken kerst

De decembermaand komt steeds dichterbij. Wil je jouw relaties dit jaar iets anders geven dan een standaard kerstpakket? Met de relatiecadeaus van Geef een Wow geef je jouw personeel een origineel én persoonlijk kerstgeschenk!

Wat is een origineel zakelijk kerstgeschenk?

Of je nu op zoek bent naar een origineel zakelijk kerstgeschenk voor je relaties of klanten of een bijzonder kerstpakket voor je personeel, met een Brievenbusbox of Aftelkalender zorg je voor een uniek presentje met kerst.

Unieke Aftelkalenders

Onze Aftelkalender is een écht uniek relatiegeschenk. Je kan kiezen uit de standaard ontwerpen op de website of een ontwerp op maat bestellen. De Aftelkalender is volledig te personaliseren zodat jij je relaties een origineel kerstgeschenk geeft!

Opvallen met een Brievenbusbox

Met een Brievenbusbox val je gegarandeerd op met kerst. De Brievenbusboxen van Geef een Wow zijn repen van Tony’s Chocolonely repen, een cadeaubon of andere cadeautjes die passen bij het kerstthema. Je kan de Brievenbusbox voorzien van een persoonlijke tekst en een logo. Een eigen ontwerp aanleveren kan ook: zo pas je de Brievenbusbox helemaal aan in je eigen huisstijl.

Persoonlijk eindejaarsgeschenk voor personeel

Onze Aftelkalenders en Brievenbusboxen zijn een origineel alternatief voor je kerstgeschenk voor personeel. Verras je collega’s met een gepersonaliseerd kerstpresentje door te kiezen uit één van de standaard ontwerpen op de website. Alle geschenken van Geef een Wow zijn te personaliseren op naam, zodat je Amir, Heleen, Maria, Willem en Zaïd persoonlijk bedankt voor hun inzet!

Kerstgeschenk voor relaties

Met een Brievenbusbox bedank je jouw klanten voor hun loyaliteit of relaties voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Of tel samen af naar een nieuw, succesvol jaar met een van onze Aftelkalenders, een uniek eindejaarsgeschenk voor je relaties!

Relatiegeschenken kerst met logo

De kerstdagen zijn hét moment om als bedrijf op te vallen en een goede indruk achter te laten bij je klanten, relaties en personeel. Met een kerstgeschenk met logo of compleet in je eigen branding kom je helemaal verrassend uit de hoek.

Kerstgeschenk door de brievenbus

Alle Brievenbusboxen en Aftelkalenders in de afmeting 21×29 cm en 25×35 cm passen door de brievenbus. Je kan jouw kerstgeschenk daarom ook verzenden naar unieke adressen, zodat ‘ie bij jouw personeel of relaties op de deurmat belandt. Wil je de geschenken zelf uitdelen aan je personeel? Kies dan voor verzenden naar één adres.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.