Relatie­geschenk Gefeliciteerd

Brievenbusboxen Gefeliciteerd

Verras je medewerkers en relaties met kerst met een écht origineel eindejaarsgeschenk. Gepersonaliseerd én met eigen logo. Ontdek onze unieke Aftelkalenders en luxe Giftboxen!

Aftelkalender Gefeliciteerd

Verras je medewerkers en relaties met kerst met een écht origineel eindejaarsgeschenk. Gepersonaliseerd én met eigen logo. Ontdek onze unieke Aftelkalenders en luxe Giftboxen!

Relatiegeschenken voor felicitatiemomenten

Felicitaties geef je op veel verschillende momenten: niet alleen bij verjaardagen, maar ook bij het vieren van successen, mijlpalen en gelukkige momenten! Daarom hebben we een speciale categorie samengesteld vol met unieke relatiegeschenken voor allerlei felicitatiemomenten.

Diverse felicitatiemomenten, diverse geschenken

Er zijn talloze redenen om iemand te feliciteren. Daarom kan je onze relatiegeschenken gefeliciteerd inzetten voor veel verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, een behaald doel, een jubileum of een promotie, wij hebben de juiste geschenken om het felicitatiemoment extra speciaal te maken. Kies uit onze Brievenbusboxen, Giftpacks of Aftelkalenders en verras de ontvanger met een feestelijk en hartverwarmend cadeau.

Felicitatie door de Brievenbusbox

Onze Brievenbusboxen zijn een perfecte manier om jouw felicitaties te versturen. Gevuld met lekkernijen zoals Tony’s Chocolonely repen, een proeverijtje van verschillende smaken Tony’s Chocolonely, een HappyTruffel chocoladereep, en andere (eetbare) verwennerijen, is elke box een feest op zich. Of kies voor cadeautjes in een bijpassend thema om een persoonlijke touch toe te voegen aan jouw felicitatiewens.

Flexibele verzendopties: naar één of meerdere adressen

Bij Geef een Wow bieden we flexibele verzendopties. Of je nu de geschenken in bulk wilt versturen voor een gezamenlijk uitdeelmoment of naar individuele adressen, wij regelen het voor je. 

Geef een Wow Felicitatiedienst

Verspil geen tijd meer aan het organiseren van een verjaardagsgeschenk voor je medewerkers. Wij maken het gemakkelijk voor je! Met de Felicitatiedienst van Geef een Wow kies je jouw favoriete geschenk, geef je jouw huisstijlkleuren aan ons door én lever je een lijst met verjaardagen en adressen bij ons aan. Wij zorgen dan voor de rest!

Eigen ontwerp, eigen stijl

Wil je een persoonlijke touch toevoegen aan jouw relatiegeschenk gefeliciteerd? Personaliseer dan het geschenk met de voornaam van de ontvanger. Of maak het cadeau extra bijzonder door een eigen ontwerp in je eigen huisstijl te (laten) maken. Zo wordt jouw felicitatie niet alleen een feestelijke verrassing, maar een uniek gebaar dat de ontvanger zich zal herinneren.

Of het nu gaat om een individuele felicitatie of het vieren van successen binnen het team, Geef een Wow biedt alles wat je nodig hebt om je felicitaties over te brengen op een persoonlijke en bijzondere manier. Vraag vandaag nog een offerte aan en maak van elke felicitatie een onvergetelijk moment!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.