Giftpack cadeaudoosje met logo

Giftpacks

Met een Giftpack, een cadeaudoosje met handige handvatten, verras je jouw collega’s of relaties op de leukste momenten, zoals Sinterklaas, Kerst of Pasen. Vul de Giftpack bijvoorbeeld met een zak pepernoten, kerstkransjes of paaseitjes. Zo geef je altijd een origineel cadeau mét logo en eigen tekst.

Geef een Giftpack op maat

Ontwerp zelf een Giftpack, helemaal in je eigen branding. Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Geef een unieke Giftpack

Bezorg jouw medewerkers en/of relaties een wow-gevoel met onze Giftpacks: unieke cadeaudoosje gevuld met lekkers. Want er zijn zo veel momenten om zo’n leuk én lekker geschenk te geven!

Wat is een Giftpack?

Een Giftpack is een geschenkdoosje met handvaten. De doosjes zijn gevuld met een zakje lekkers en vallen dus altijd in de smaak!

Giftpack in eigen huisstijl

Maak je Giftpack nóg persoonlijker door het doosje te personaliseren. Personaliseer het doosje met de naam van de ontvanger, voeg je logo en eigen tekst toe en/of laat het hele ontwerp aanpassen in je huisstijl en kleuren.

Een Giftpack voor elke feestdag

Ben je op zoek naar een originele geschenkverpakking om te geven bij een feestdag? De Giftpack is voor elke feestdag in te zetten! Vul de Giftpack in aanloop naar Sinterklaas met een zakje kruidnoten, met kerstkransjes voor Kerst of een zakje chocolade paaseieren met Pasen

Ontwerp je eigen Giftpack

Wil je graag je eigen Giftpack ontwerpen? Ga dan snel naar de pagina op maat en download het handige Giftpack template. Zo ontwerp je gemakkelijk je eigen geschenk voor personeel of relaties! 

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.