Jubileum relatiecadeaus

Relatie­geschenk voor zakelijke evenementen

Vier je binnenkort het jubileum van je bedrijf? Of wil je relaties uitnodigen voor een open dag, beurs of ander evenement? Met een zakelijk relatiegeschenk van Geef een Wow heb je een originele binnenkomer!

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Jouw bedrijfsevenement vier je met een uniek relatiecadeau

Of het nu gaat om een uitnodiging, feestweek of lancering. Door af te tellen maak je iedere actie of bedrijfsevenement top of mind. En met een ontwerp op maat – geheel in de huisstijl van je bedrijf – zorg je voor herkenning en een nog beter resultaat. Win-win dus!

Opvallende uitnodiging

Wil je mensen op een opvallende manier uitnodigen voor je bedrijfsevenement? Met een Aftelkalender of Brievenbusbox op maat op de mat val je gegarandeerd op!

Productlancering

Sta je op het punt een nieuw product te lanceren? Met een Aftelkalender tel je samen met al je relaties af naar de feestelijke lancering!

Jubileum relatiegeschenk

Het vieren van een jubileum doe je goed met een Jubileum Aftelkalender! Tel samen met je relaties op een feestelijke manier af naar je jubileum (of jubileumfeest).

Originele actie

Heb je een actie die moét opvallen? Dan lanceer je die actie met een unieke Aftelkalender! Vul de vakjes met de verschillende acties. Elke week een nieuwe actie, zo hebben klanten elke week weer een goede reden om je bedrijf te bezoeken. Voor een eenmalige actie kan je ook een Brievenbusbox inzetten, gevuld met een kortingscode, iets lekkers en/of een cadeautje.

Rebranding sneak preview

Ga je binnenkort je nieuwe huisstijl lanceren? Breng je relaties alvast op de hoogte van het feestelijke nieuws. Met een Aftelkalender of Brievenbusbox in jouw nieuwe huisstijl geef je een sneak preview van je nieuwe uitstraling en tel je af naar het moment van je rebranding!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.