Brievenbusbox Midi – ‘Kersthuisjes

Bedankt jouw medewerkers en/of relaties voor hun inzet in het afgelopen jaar met deze Brievenbusbox Midi ‘Kersthuisjes’.

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Midi – ‘Kersthuisjes’

Deze feestelijke Brievenbusbox Midi ‘Kersthuisjes’ is een origineel eindejaarsgeschenk voor je collega’s, klanten en/of zakenrelaties. Het design is gemaakt door Lisa Winters. Aan de binnenkant van het doosje kan je het logo van je bedrijf en een persoonlijke tekst toevoegen. Zo maak je van de Brievenbusbox Midi een uniek eindejaarscadeau. De kartonnen inlay (reboard) wordt op maat gemaakt voor de inhoud, waarbij de hoogte van het reboard (en daarmee het doosje) varieert tussen 16 mm en 25 mm, afhankelijk van je keuze voor inhoud. Een ideaal brievenbusgeschenk.

Inhoud van de Brievenbusbox Midi

Laat je waardering en dankbaarheid blijken aan je collega’s, klanten en/of relaties door de Brievenbusbox te vullen met bijvoorbeeld:
  • Een Tony’s Chocolonely reep (180 gram) in een smaak naar keuze
  • Twee Tony’s Chocolonely reepjes (50 gram) in twee smaken naar keuze
  • Andere (eetbare) verwennerijen, zoals een gevulde koek, stroopwafels, chocolaatjes
  • Cadeautjes in het kerstthema, zoals kersthangers, kerstkaarten, een spelletje of kerstlampjes

Gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely

Vul je de Brievenbusbox met Tony’s Chocolonely (een grote reep of twee kleine repen)? Dan kan je kiezen uit drie opties: de standaard wikkel (zoals je ze kent uit de supermarkt), een bijpassende wikkel in het ‘Kersthuisjes’ design, of een gepersonaliseerde wikkel. Kies je voor de laatste optie, dan bestel je jouw gepersonaliseerde chocoladerepen in de webshop van Tony’s Chocolonely. Vervolgens geef je aan ons het bestelnummer door. Aangezien ADC Wihabo – de drukkerij achter Geef een Wow – de gepersonaliseerde wikkels van Tony’s drukt, zorgen wij ervoor dat jouw repen in de doosjes terechtkomen.

Persoonlijk uitdelen of apart versturen

Wil je de Brievenbusbox zelf uitdelen met kerst? Dan versturen we jouw complete bestelling naar één adres. Wil je jouw collega’s, relaties of klanten thuis verrassen met het kerstgeschenk? Dan zorgen wij voor de individuele verzending. In dat geval lever je ons de adressen aan, en wij zorgen voor de verzending. Uiteraard op tijd voor de feestdagen!

Brievenbusbox Midi met eigen kerst-ontwerp

Wil je een Brievenbusbox Midi met een ontwerp in jouw eigen huisstijl? Dat kan zeker! Ontwerp je eigen kerstgeschenk met behulp van onze handige templates.

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst

Formaat

Midi

Budget

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Midi – ‘Kersthuisjes!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.