Vitaliteit aftelkalender groen met open vakjes

Relatiegeschenk voor collega's

Wil je jouw collega’s of medewerkers bedanken, feliciteren of motiveren? Geef een origineel relatiecadeau van Geef een Wow. Met een Aftelkalender of Brievenbusbox verras je jouw personeel op ieder moment! 

Geef jouw personeel een geschenk op maat

Met een geschenk voor personeel in je eigen huisstijl maak je écht indruk! Ontwerp zelf een Aftelkalender of Brievenbusbox, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Originele cadeaus voor collega's die het verschil maken

Het leven zit vol momenten – groot en klein – waarop je jouw collega’s een geschenk kan geven: als felicitatie, bedankje, succeswens of gewoon een ‘jij bent geweldig’ momentje. Of geef je medewerkers een cadeau in het kader van vitaliteit. Het kan allemaal met de relatiecadeaus van Geef een Wow!

Het juiste geschenk voor ieder moment

Is er een verjaardag op komst? Of heeft een collega net een geweldige mijlpaal bereikt? Laten we die confetti laten vliegen en de slingers ophangen! Onze relatiegeschenken voor felicitaties zijn er in alle vormen en maten. Denk aan een feestelijke Brievenbusbox met ballonnen of gevuld met lekkernijen om te vieren. Elk geschenk is ontworpen om een feestje te maken en jouw collega te laten stralen op hun speciale dag.

Bedankt voor je inzet cadeau

Soms wil je gewoon zeggen: “Dank je wel voor al je harde werk, het wordt echt gewaardeerd.” Voor die momenten hebben we speciale Brievenbusboxen of Aftelkalenders die precies dat zeggen. Deze geschenken zijn als een digitale high-five, maar dan tastbaar! Wie je ook wil bedanken (en waarom), je doet het altijd goed met de Aftelkalender ‘Bedankt Bosje Bloemen’!

Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit is een hot topic op de werkvloer. En niet zo gek, want een gezonde leefstijl is belangrijk, zo blijf je langer gezond en zit je lekkerder in je vel. Thuis én op het werk. Wil je aandacht besteden aan een geode leefstijl voor je medewerkers? Geef dan de Aftelkalender ‘Vitaliteit’ cadeau! In de vakjes van deze kalender vind je 7 challenges én bijpassende cadeautjes om met vitaliteit (o.a. gezond eten, bewegen, slaap en mindset) aan de slag te gaan. 

Maak het nog persoonlijker

Bij Geef een Wow geloven we in de kracht van personalisatie. Daarom bieden we de mogelijkheid om relatiegeschenken een persoonlijk tintje te geven; de voornaam van de ontvanger, het logo van je bedrijf en/of een persoonlijke boodschap aan de buiten- en/of binnenkant van het geschenk. Het zijn die kleine details die laten zien dat we niet zomaar relatiegeschenken geven, maar een gewaardeerd cadeau vol betekenis.

Uniek verjaardagscadeau

Feliciteer je collega met een uniek en persoonlijk cadeau. Geef bijvoorbeeld de Brievenbusbox Midi ‘Gefeliciteerd’ met een persoonlijk bericht en een lekkere (gepersonaliseerde) chocoladereep van Tony’s Chocolonely. Wil je een verjaardagsattentie regelen voor al je medewerkers? Kijk dan eens bij de Geef een Wow Felicitatiedienst.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.