Brievenbusbox Midi – ‘Ho ho ho’

Breng warme kerstgroeten naar je collega’s, klanten en relaties met een cadeau dat altijd in de smaak valt! De Brievenbusbox ‘Ho ho ho’ maak je nog persoonlijker door een persoonlijke kerstboodschap én het logo van je bedrijf aan de binnenkant.

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Midi – ‘Ho ho ho’

Breng warme kerstgroeten naar je collega’s, klanten en relaties met een cadeau dat altijd in de smaak valt! De Brievenbusbox ‘Ho ho ho’ maak je nog persoonlijker door een persoonlijke kerstboodschap én het logo van je bedrijf aan de binnenkant. De kartonnen inlay (reboard) wordt op maat gemaakt voor de inhoud, waarbij de hoogte van het reboard (en daarmee het doosje) varieert tussen 16 mm en 25 mm, afhankelijk van je keuze voor inhoud. Een perfect relatiegeschenk voor de feestdagen!

Inhoud van de Brievenbusbox Midi

Laat je waardering en dankbaarheid zien aan je collega’s, klanten en/of relaties en vul de Brievenbusbox met inspirerende kerstcadeautjes, zoals:
  • Een Tony’s Chocolonely reep (180 gram) in een feestelijke smaak naar keuze
  • Twee Tony’s Chocolonely reepjes (50 gram) in twee verschillende smaken naar keuze
  • Themagerelateerde cadeautjes zoals winterthee, chocomelk, kersthangers, een cadeaukaart, enz.

Standaard wikkel of ontwerp je eigen unieke wikkel

Kies je voor een reep of twee kleine repen van Tony’s Chocolonely? Dan voegen we een bijpassende wikkel toe aan de grote of kleine repen, zodat ze perfect passen bij het vrolijke ontwerp van de ‘Ho ho ho’ Brievenbusbox! Heb je liever een eigen wikkel? Bestel dan eerst je gepersonaliseerde chocoladerepen in de webshop van Tony’s Chocolonely en geef ons het bestelnummer door. ADC Wihabo, de drukkerij achter Geef een Wow, zal ervoor zorgen dat jouw repen met de gepersonaliseerde wikkels in de Brievenbusbox terechtkomen.

Zelf uitreiken of individueel verzenden

Of je nu persoonlijk de ‘Ho ho ho’ Brievenbusbox wilt overhandigen aan klanten, collega’s of relaties, of liever individueel wilt verzenden, wij regelen het voor je. Bij individuele verzending lever je ons de adressen aan, en wij zorgen voor een vlekkeloze verzending.

Brievenbusbox Midi met eigen ontwerp

Wil je een unieke Brievenbusbox Midi met jouw eigen ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Maak je eigen feestelijke ontwerp met behulp van onze handige templates.

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Budget

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Midi – ‘Ho ho ho’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.