felicitatiedienst collega's automatisch feliciteren
Er zijn er 174 jarig...

Met de Felicitatiedienst van Geef een Wow stuur je automatisch een origineel verjaardagscadeau aan je collega’s. Je hoeft alleen de verjaardagen en adressen aan ons door te geven, wij zorgen voor de rest! 

Felicitatiedienst

Van verjaardagskaart tot Giftbox; met de Geef een Wow Felicitatiedienst stuur je een unieke én gepersonaliseerd cadeau naar je jarige medewerkers – helemaal automatisch. 

Pop-up verjaardagskaart

De pop-up verjaardagskaart is een verrassende én persoonlijke attentie voor je jarige collega’s. In verschillende uitvoeringen en aan te passen in de huisstijlkleuren van je bedrijf. 

Felicitatie
Giftbox

De Felicitatie Giftbox is persoonlijk én veelzijdig. We vullen ‘m bijvoorbeeld met bloemconfetti, een cadeaukaart, 50 grams Tony’s Chocolonely reepje(s) of een cadeau op maat. 

Tony's Giftbox

Tony's Chocolonely Giftbox

De Tony’s Chocolonely Giftbox is er speciaal voor de lekkere verjaardags-verrassing: met een of twee grote repen of een assorti van de 50 grams reepjes. Uiteraard in jouw eigen huisstijl! 

Wow, zo veel mogelijkheden!

De Felicitatie Giftboxen zijn hét perfecte en originele alternatief voor een standaard brievenbusdoosje. In ons felicitatie-assortiment hebben we nóg meer soorten doosjes: vierkant, rechthoekig, groot en klein. De dikte van de Giftbox – 16 mm of 25 mm – passen we aan de inhoud aan!

Ik wil meer weten!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van de Geef een Wow Felicitatiedienst? Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op! 

Felicitatiedienst voor medewerkers

Verspil geen tijd meer aan het organiseren van een verjaardagsgeschenk voor je medewerkers. Wij maken het gemakkelijk voor je! Met de Felicitatiedienst van Geef een Wow kies je jouw favoriete geschenk, geef je jouw huisstijlkleuren aan ons door én lever je een lijst met verjaardagen en adressen bij ons aan. Wij zorgen dan voor de rest!

Gepersonaliseerd verjaardagscadeau voor medewerkers

Het versturen van een gepersonaliseerd verjaardagscadeautje voor je medewerkers was nog nooit zo makkelijk. Van verjaardagskaart tot Giftbox; alle verjaardagscadeaus van Geef een Wow zijn gepersonaliseerd. We drukken de naam én het adres op de kaart of cadeauverpakking, zodat het cadeau écht binnenkomt bij je collega’s!  

Felicitatie Giftbox, dit kan er in

Naast de confetti, cadeaukaarten en Tony’s Chocolonely (grote reep, kleine reep en Tiny Tony’s) kan je natuurlijk ook je eigen draai geven aan de inhoud van de Giftbox. We inspireren je graag!   

Wat dacht je van… ballonnen, taartkaarsjes, magneetje, theezakjes snoepjes of chocolaatjes, mini-plantje, ansichtkaart,  setje wenskaarten, gelukspoppetje, bouillon, bloembolletjes, vlaggetjes, letterslingers?

Verschillende formaten Felicitatie Giftbox

De Felicitatie Giftbox en ook de Tony’s Giftbox is er ook in de volgende varianten:

  • Felicitatie Giftbox rechthoekig (13×17 cm)
  • Felicitatie Giftbox vierkant (20×20 cm) 
  • Giftbox met 1 grote Tony’s Chocolonely reep
  • Giftbox met 2 grote Tony’s Chocolonely repen
  • Giftbox met 2 kleine Tony’s Chocolonely reepjes
  • Giftbox met 6 kleine Tony’s Chocolonely reepjes
  • Mini Giftbox met 1 klein Tony’s Chocolonely reepje
Afhankelijk van de gewenste inhoud maken we de Giftbox 16 mm of 25 mm hoog. 

Verjaardagscadeau medewerkers op maat

Heb je zelf ideeën over het verjaardagscadeau voor je medewerkers? We horen graag je wensen, zodat we je een passend voorstel kunnen doen! Vul het formulier op deze pagina in en we nemen snel contact op.

Automatisch cadeautjes versturen naar collega's, zo werkt het!

Geen gedoe meer met het handmatig versturen van cadeaus. Wij nemen het hele proces van je over! Zo werkt het:

Stap 1: Kies je gepersonaliseerde verjaardagscadeau

Ga je voor een gepersonaliseerde felicitatiekaart of een feestelijke Giftbox met inhoud? Aan jou de keuze! 

Stap 2: Huisstijl & eigen teksten

Lever je huisstijlkleuren, logo’s en eigen teksten bij ons aan. Wij maken de kaart of Giftbox vervolgens netjes op en je ontvangt een proef ter controle. Ben je akkoord met de proef? Dan gaan we personaliseren en produceren! 

Stap 3: Namen, adressen en geboortedata

Voor het personaliseren hebben we de namen en adressen van je medewerkers nodig. En de geboortedata natuurlijk. Met deze gegevens – waar we natuurlijk heel zorgvuldig mee omgaan – personaliseren we de verjaardagskaarten of Giftboxen. 

Stap 4: In productie 

Na het personaliseren gaan de kaarten of cadeaudoosjes in productie: drukken, laserstansen, vouwen én inpakken.

Stap 5: Automatische verzending

Met ons slimme verzendsysteem zorgen we dat de kaarten en Giftboxen 2 werkdagen voor de verjaardag van de medewerker op de post gaan. Als het meezit bij de post, heeft je collega zijn/haar verjaardagsverrassing dan op tijd in huis! 

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.