Brievenbusbox Multi – ‘Merry X-mas’

Verras jouw klanten en relaties met een lekker én feestelijk cadeau. Met deze Brievenbusbox Multi ‘Merry X-mas’ wordt het geven van een chocoladereep nóg leuker!

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Multi – Merry X-mas

Wens collega’s en zakenrelaties een fijne kerst met deze Merry X-mas Brievenbusbox. De Brievenbusbox is voorzien van sprankelend goudfolie. Aan de binnenkant van het doosje kan je jouw eigen tekst en logo toevoegen. In de Brievenbusbox ligt een kartonnen inlay. Hierin snijden we de vakjes uit waar de inhoud (denk aan chocola, koekjes, cadeautjes of andere verwennerijen) in komt te zitten. Hoe de inlay eruit ziet is dus afhankelijk van de gekozen inhoud.

Inhoud van de Brievenbusbox Multi

De Brievenbusbox Multi is een perfect geschenk voor het in stijl versturen één of meerdere (kleine) cadeautjes. Vul de Brievenbusbox bijvoorbeeld met (een combinatie) van cadeautjes, zoals:
  • Twee Tony’s Chocolonely repen (180 gram) in één of twee smaken naar keuze
  • Een proeverij van 6 smaken Tony’s Chocolonely (50 gram)
  • Een HappyTruffel chocoladereep
  • Andere (eetbare) verwennerijen
  • Cadeautjes in een bijpassend thema

Standaard wikkel of eigen wikkel

De kleine Tony’s Chocolonely repen blijven zoals ze zijn: in de kleur van de smaak. De grote repen krijgen een wikkel die perfect past bij de verzendverpakking. Het is ook mogelijk om je eigen wikkel te gebruiken. In dat geval bestel je eerst je chocoladerepen in de webshop van Tony’s Chocolonely. Het bestelnummer geef je aan ons door. Omdat ADC Wihabo – de drukkerij achter Geef een Wow – de gepersonaliseerde wikkels van Tony’s drukt, zorgen wij ervoor dat jouw repen in de doosjes terechtkomen.

Geefmoment of individueel verzenden

Ga je zelf de Brievenbusbox uitdelen aan je collega’s? Dan verzenden we alles in één keer naar hetzelfde adres. Liever individueel versturen? Dat kan ook. Lever bij ons de adressen aan, dan zorgen wij voor de verzending.

Brievenbusbox in je eigen ontwerp

De Giftbox is er voor een, twee of drie (gepersonaliseerde) Tony’s Chocolonely repen. Ontwerp de Giftbox zelf in de stijl van je bedrijf met behulp van de handige templates óf kies een van de leuke ontwerpen op GeefeenWow.nl. We voorzien de Giftbox graag van jouw bedrijfslogo en/of tekst!

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

pa_collectie

253

Budget

€€

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Multi – ‘Merry X-mas’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.