Klantenservice

Kunnen we je ergens mee helpen? Of wil je advies voor jouw unieke relatiecadeau? Neem contact op, we helpen je graag!

Contact met Geef een Wow

Advies nodig of heb je vragen over onze relatiecadeaus? We helpen je graag verder via telefoon of e-mail!

Bel ons

We zijn bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur

Stuur ons een e-mail

Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie

Meest gestelde vragen over de Aftelkalenders

De Aftelkalender is één van de unieke relatiecadeaus van Geef een Wow. We geven antwoord op de meest gestelde vragen over de Aftelkalenders.

De Aftelkalender is één van onze unieke relatiecadeaus. Er zijn zó veel leuke momenten om naar af te tellen. Zo kun je met onze Aftelkalenders aftellen naar verschillende momenten, zoals het WK, Kerst of het jubileum van je bedrijf.

We hebben drie verschillende formaten aftelkalenders: 21×29 cm met 7 vakjes, 25×35 cm met 24 vakjes en 39×59 cm met 7 vakjes. Naast deze opties kan je ook een Aftelkalender op maat aanvragen, in een zelfgekozen formaat (mits dat binnen de mogelijkheden past) én je eigen aantal vakjes. 

Veel van onze Aftelkalenders zijn gevuld met Tiny Tony’s, kleine chocolaatjes van Tony’s Chocolonely. We bieden ook kalenders aan met kleine cadeautjes, zo zit de WK Kalender vol met cadeautjes die onmisbaar zijn tijdens het WK. Geef in je offerteaanvraag aan of Tiny Tony’s of cadeautjes in je aftelkalender wil hebben. Dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan via de website of stuur een e-mail naar info@geefeenwow.nl. Geef daarin aan voor welk ontwerp je gaat óf dat je een eigen ontwerp aanlevert. Vul het offerteformulier in of zet je wensen in de e-mail. We nemen dan contact met je op om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.

Dat is zeker mogelijk! We denken graag met je mee zodat je jouw eigen, unieke  Wow kan geven. Bekijk de pagina op maat of vraag, met onderstaande knop, direct jouw Aftelkalender op maat aan.

De prijs van een Aftelkalender is afhankelijk van het formaat, de extra bewerkingen (zoals foliedruk of spot-uv), personalisatie en de inhoud van de Aftelkalender. Vraag een offerte aan om de prijs van jouw Wow-cadeau te berekenen. 

De minimale afname van de Aftelkalenders is 20 stuks. 

Afhankelijk van het formaat van de Aftelkalender versturen we het cadeau als brievenbuspakketje of pakketpost. Je kan kiezen tussen individueel verzenden of verzenden naar één adres. 

De Aftelkalenders in de formaten Medium (21×29 cm) en Large (25×35 cm) versturen we als brievenbuspakketje in een bruine verzenddoos met neutrale sluitzegel. De Extra Large Aftelkalender (39×59 cm) wordt als pakketpost verzonden. 

Wil je de kalender zelf uitdelen aan je klanten, relaties of personeel? Dan versturen we je bestelling naar één adres.

Dat mag, maar hoeft niet. Kies je voor de WK-kalender of Vitaliteits-kalender zoals we die aanbieden op de website, dan is de prijs van de Aftelkalender inclusief de cadeautjes. Wil je eigen cadeautjes in je Aftelkalender? Ook dat kan. Belangrijk is dat een cadeautje niet hoger is dan 2,4 cm. Geef in je offerteaanvraag aan dat je graag eigen cadeautjes in jouw Aftelkalender op maat wilt. 

Natuurlijk is dat mogelijk. We hebben een aantal standaard vul vormen, maar we werken graag met je mee om jouw unieke cadeau waar te maken. Geef in je offerteaanvraag aan dat je de vakjes wil veranderen.

De afmeting van de vakjes hangt samen aan het model aftelkalender dat je kiest. De diepte van de vakjes is altijd 2,6 cm, daarnaast is het vakje voor de Tiny Tony’s standaard 4,5×4,5 cm. De vakjes in de aftelkalenders met cadeautjes, zoals de Aftelkalender Vitaliteit en Aftelkalender WK, hebben allemaal verschillend afmetingen.

Veelgestelde vragen over de Giftboxen

Hier geven we antwoord op de meest gestelde vragen over de Giftboxen.

Er zijn zó veel momenten te verzinnen om iemand te verrassen met een lekkere chocoladereep. Met de Giftboxen van Geef een Wow geef je één of meerdere Tony’s Chocolonely repen in een leuke cadeauverpakking.

Geef een Wow heeft drie verschillende Giftboxen; Giftbox met Tony’s één reep, twee repen en met drie repen. Naast deze drie modellen bieden we nog een aantal ontwerpen waar je uit kan kiezen.

Een Giftbox is gevuld met één, twee of drie gepersonaliseerde repen van Tony’s Chocolonely. Via de Chocoshop van Tony’s Chocolonely bestel je heel gemakkelijk jouw zelfontworpen chocoladereep. Omdat Wihabo de gepersonaliseerde wikkels drukt én verstuurd, kunnen we jouw chocoladebestelling ‘onderscheppen’ en ze in jouw eigen Giftbox verwerken. 

Vraag een offerte aan via de website of stuur een e-mail naar info@geefeenwow.nl zodra je jouw favoriete ontwerp hebt gekozen van de website óf een eigen ontwerp hebt gemaakt. Vul het offerteformulier in of zet je wensen in de e-mail. We nemen dan contact met je op om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.

Dat is helaas niet mogelijk. Je kan jouw Giftbox alleen versturen naar adressen binnen Nederland.

De prijs van de Giftboxen wordt bepaald door het formaat en het aantal Giftboxen in je bestelling. Vanaf prijzen vind je terug op de pagina van jouw gekozen Giftbox.

Dat klopt. Wanneer je een Giftbox besteld met gepersonaliseerde chocoladerepen, krijg je een factuur vanuit Tony’s Chocolonely voor de reep en de wikkel. Voor de verpakking, de verzending en de eventuele extra’s ontvang je de factuur van Geef een Wow.

Bestellen & betalen

We geven antwoord op de meestgestelde vragen over bestellen en betalen bij Geef een Wow. 

Stap 1 bij het plaatsen van een bestelling bij Geef een Wow is het aanvragen van een offerte. Ga je voor één van de relatiecadeaus op de website of een cadeau op maat? We maken een offerte voor je op, op basis van jouw wensen. Ga je akkoord met de offerte? Dan lever je jouw huisstijlkleuren, logo en teksten bij ons aan. Je ontvangt een drukproef per e-mail met het aangepaste ontwerp. Is het ontwerp naar wens? Dan gaat de bestelling in productie. 

Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met jouw Wow-cadeau. Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je van ons een factuur. Die dien je binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen. 

Verzenden & bezorgen

We geven antwoord op de meest gestelde vragen over verzenden en bezorgen bij Geef een Wow. 

De levertijd van jouw Wow-cadeau  is afhankelijk van jouw wensen, de oplage en bijzondere afwerkingen. Daarom bepalen we de levertijd altijd in overleg.

Aftelkalenders

Afhankelijk van het formaat van de Aftelkalender versturen we het cadeau als brievenbuspakketje of pakketpost. Je kan kiezen tussen individueel verzenden of verzenden naar één adres. 

De Aftelkalenders in de formaten Medium (21×29 cm) en Large (25×35 cm) versturen we als brievenbuspakketje in een bruine verzenddoos met neutrale sluitzegel. De Extra Large Aftelkalender (39×59 cm) wordt als pakketpost verzonden. 

Wil je de kalender zelf uitdelen aan je klanten, relaties of personeel? Dan versturen we je bestelling naar één adres.

Giftboxen

Kies je ervoor om de Giftboxen te versturen naar individuele adressen? Dan versturen we dit als brievenbuspakketje. 

Wil je de Giftboxen op één adres laten leveren, bijvoorbeeld omdat je ze zelf wilt uitdelen? Ook dat kan! In dat geval versturen we de Giftboxen als bulk. 

Op de prijsopgaves, transacties en leveringen van Geef een Wow zijn de leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie van toepassing. Op de Algemene voorwaarden pagina vind je alle informatie over de leveringsvoorwaarden.

Personaliseren & Individueel verzenden

We geven antwoord op de meest gestelde vragen over het personaliseren van drukwerk en individueel verzenden (verzenden naar unieke adressen). 

Zeker! Het is mogelijk om jouw Wow-cadeau te personaliseren met bijvoorbeeld de voornaam van de ontvanger, een andere tekst per doelgroep of unieke (QR-)codes. Wil je drukwerk personaliseren? Gebruik dan dit Excel-template voor de personalisatiegegevens. Eventuele QR-codes mag je als losse afbeelding (.png of .pdf) aanleveren. Andere bestanden worden niet geaccepteerd.

Wil je drukwerk personaliseren? Gebruik dan dit Excel-template voor de personalisatiegegevens. Eventuele QR-codes mag je als losse afbeelding (.png of .pdf) aanleveren. Andere bestanden worden niet geaccepteerd.

Lever ook je logo, huisstijlhandboek en/of huisstijlkleuren aan, zodat we het ontwerp kunnen aanpassen naar je eigen branding. 

Heb je alles aangeleverd? Dan zorgen wij ervoor dat het ontwerp wordt opgemaakt in de huisstijl van je organisatie én wordt gepersonaliseerd. Je ontvangt hiervan altijd een drukproef per e-mail. Is de drukproef akkoord? Dan pas gaat de bestelling in productie!

We berekenen extra kosten voor de personalisatie.  Deze kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Mail ons voor de mogelijkheden!
Dat kan! Je kan je Wow versturen naar unieke adressen binnen Nederland. Ook is het mogelijk om een deel van de bestelling naar 1 adres te verzenden en het andere deel naar unieke adressen. Gebruik hiervoor dit Excel-template voor de adressenlijst. Andere bestanden worden niet geaccepteerd.
De prijs is afhankelijk van jouw wensen (o.a. bedrukking, speciale afwerkingen en het aantal). Vraag een offerte aan van jouw favoriete geschenk of stuur ons een e-mail met jouw wensen. Dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan in 3 stappen. Na het invullen nemen we  snel contact met je op.

Offerte aanvragen

Vraag je offerte aan in 3 stappen! Na het invullen nemen we contact met je op met de prijzen voor jouw eigen Giftbox. 

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.