Kerst

Aftelkalender Large – ‘Kerst Huisjes’

Het vinden van het perfecte kerstgeschenk, het blijft een uitdaging! Wil je wegblijven van de standaard cadeaus? Ga voor een echt opvallend cadeau dat past bij jouw thema en branding: de Aftelkalender!

Zó geef jij een Wow!
Productinformatie
Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor de Aftelkalender Large (25×35 cm met cadeautjes). Voor personaliseren, extra bewerkingen zoals foliedruk of spot-uv, en andere aanpassingen geldt een meerprijs. 20 stuks vanaf € 31,50 per stuk 50 stuks vanaf € 25,00 per stuk 100 stuks vanaf € 23,00 per stuk 500 stuks vanaf € 21,50 per stuk

Jouw Kerst Aftelkalender op maat

Ga je voor een klassieke adventskalender met 24 vakjes gevuld met Tiny Tony’s? Of kies je voor een Aftelkalender met een feestelijk thema, zoals ‘thuis’, ‘spelletjes’, ‘oud & nieuw’ of ‘goede voornemens’? In de vakjes van de kalender komen passende cadeautjes, een cadeaukaart en/of een unieke cadeaucode. Op de deurtjes en in de vakjes is er ruimte voor teksten en/of QR-codes en op de achterkant plaats je een eigen persoonlijke kerstboodschap! Hoe vul jij ‘m in?

Jouw eigen branding

Deze vrolijke adventskalender, ontworpen door Lisa Winters, heeft 24 vakjes en is gevuld met Tiny Tony’s. We voorzien de kalender van jouw branding, zoals logo’s en teksten.

Extra informatie

Afmetingen 35 × 25 × 2,7 cm
Thema

Feestdagen

Moment

Kerst, Eindejaar

Inhoud Aftelkalender

24 Tiny Tony's

Formaat

Large

Budget

€€

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Aftelkalender Large – ‘Kerst Huisjes’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.