Feestdagen

Aftelkalender ‘Kerst Huisjes’

Het vinden van het perfecte kerstgeschenk, het blijft een uitdaging! Wil je wegblijven van de standaard cadeaus? Ga voor een echt opvallend cadeau dat past bij jouw thema en branding: de Aftelkalender!

Stap voor stap bestellen
Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor de Aftelkalender Large (25×35 cm met cadeautjes). Voor personaliseren, extra bewerkingen zoals foliedruk of spot-uv, en andere aanpassingen geldt een meerprijs.

20 stuks vanaf € 31,50 per stuk
50 stuks vanaf € 25,00 per stuk
100 stuks vanaf € 23,00 per stuk
500 stuks vanaf € 21,50 per stuk

Jouw Kerst Aftelkalender op maat

Ga je voor een klassieke adventskalender met 24 vakjes gevuld met Tiny Tony’s? Of kies je voor een Aftelkalender met een feestelijk thema, zoals ‘thuis’, ‘spelletjes’, ‘oud & nieuw’ of ‘goede voornemens’? In de vakjes van de kalender komen passende cadeautjes, een cadeaukaart en/of een unieke cadeaucode. Op de deurtjes en in de vakjes is er ruimte voor teksten en/of QR-codes en op de achterkant plaats je een eigen persoonlijke kerstboodschap! Hoe vul jij ‘m in?

Jouw eigen branding

Deze vrolijke adventskalender, ontworpen door Lisa Winters, heeft 24 vakjes en is gevuld met Tiny Tony’s. We voorzien de kalender van jouw branding, zoals logo’s en teksten. Bestel ‘m vanaf 20 stuks via GeefeenWow.nl.

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst

Inhoud Aftelkalender

24 Tiny Tony's

Gevuld met

Tiny Tony's

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Ontwerp

Kant en klaar, Makkelijk aan te passen, Op maat mogelijk

Voor jou geselecteerd

Offerte aanvragen

Vraag je offerte aan in 3 stappen! Na het invullen nemen we contact met je op met de prijzen voor jouw eigen Aftelkalender. 

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt!

Bedankt voor je aanvraag! Het formulier is succesvol verzonden, we gaan meteen aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.