Brievenbusbox Midi – ‘Kerstboompjes’

Bedank jouw medewerkers en/of relaties voor hun inzet in het afgelopen jaar met deze Brievenbusbox Midi ‘Kerstboompjes’.

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Midi – ‘Kerstboompjes’

Met de Brievenbusbox Midi ‘Kerstboompjes’ zeg je op een feestelijke manier ‘dankjewel’ tegen je collega’s, klanten en zakenrelaties. Het kersboompjespatroon is aan te passen in de kleuren van jouw huisstijl en op de voorkant van het doosje kan je het logo van je bedrijf toevoegen. Aan de binnenzijde is er voldoende ruimte voor een persoonlijk dankwoord. Zo maak je de Brievenbusbox écht uniek! De kartonnen inlay (reboard) wordt op maat gemaakt voor de inhoud, waarbij de hoogte van het reboard (en daarmee het doosje) varieert tussen 16 mm en 25 mm, afhankelijk van je keuze voor inhoud. Een ideaal kerstcadeau dat door de brievenbus past!

Inhoud van de Brievenbusbox Midi

Laat je waardering en dankbaarheid blijken aan je collega’s, klanten en/of relaties door de Brievenbusbox te vullen met bijvoorbeeld:
  • Een Tony’s Chocolonely reep (180 gram) in een smaak naar keuze
  • Twee Tony’s Chocolonely reepjes (50 gram) in twee smaken naar keuze
  • Andere (eetbare) verwennerijen, zoals een gevulde koek, stroopwafels, chocolaatjes
  • Cadeautjes in het kerstthema, zoals kersthangers, kerstkaarten, een spelletje of kerstlampjes

Standaard wikkel of ontwerp je eigen wikkel

Kies je voor een grote reep of twee kleine repen van Tony’s Chocolonely? Dan komt er standaard een bijpassende wikkel om de reep/repen. Zo passen ze perfect bij het kerstboompjes-patroon van deze Brievenbusbox! Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen wikkel te ontwerpen. In dat geval bestel je eerst je gepersonaliseerde chocoladerepen in de webshop van Tony’s Chocolonely, en geef je ons het bestelnummer door. Aangezien ADC Wihabo – de drukkerij achter Geef een Wow – de gepersonaliseerde wikkels van Tony’s drukt, zorgen wij ervoor dat jouw repen in de doosjes terechtkomen.

Zelf uitreiken of individueel verzenden

Of je nu zelf de Brievenbusbox met kerst persoonlijk overhandigt aan klanten, collega’s of relaties, of liever individueel verzendt, wij regelen het voor je. Bij individuele verzending lever je ons de adressen aan, en wij zorgen voor de verzending. Uiteraard op tijd voor de feestdagen!

Brievenbusbox Midi met eigen kerst-ontwerp

Wil je een Brievenbusbox Midi met een uniek kerst-ontwerp? Dat kan zeker! Ontwerp je eigen kerstgeschenk met behulp van de handige templates.

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst

Formaat

Midi

Budget

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Midi – ‘Kerstboompjes’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.