Momenten

Er zijn zoveel momenten te bedenken om klanten, relaties of collega’s een verrassend én uniek geschenk te geven!

Feestdagen

Populaire geefmomenten

Voor je collega's

Populaire geefmomenten

Momenten voor een relatiecadeau

Er zijn heel veel mooie geefmomenten om een bijzonder relatiecadeau te geven. Wil je iemand feliciteren met zijn of haar verjaardag of bedanken voor de goede inzet? Nodig je klanten uit voor een open dag of een jubileum? Activeer je medewerkers uit om mee te doen aan een EK-pool of wens je jouw relaties een fijne kerst? Wat het moment ook is, met onze relatiecadeaus maak je ieder moment uniek! De populairste momenten hebben we al voor je op een rij gezet.

Motiveer met een origineel relatiecadeau

Het leven zit vol momenten waarop je wel wat extra motivatie kan gebruiken. Met de relatiecadeaus van Geef een Wow geef je medewerkers en relaties zo’n moment – van verjaardag tot het vieren van een succes – een wel heel persoonlijk cadeau! Of motiveer collega’s om te werken aan een gezondere leefstijl tijdens een vitaliteitsweek of -maand.

Cadeau voor zakelijke evenementen

Of het nu gaat om een uitnodiging, feestweek of lancering; door af te tellen maak je iedere actie of bedrijfsevenement top of mind. En met een ontwerp op maat – geheel in de huisstijl van je bedrijf – zorg je voor herkenning en een nog beter resultaat. Win-win dus!

Geschenken voor inhaakmomenten

Een mooi moment om relaties, medewerkers of klanten een geschenk te geven, is bij inhaakmomenten. Tel samen af naar de aftrap van het EK of WK. Of bedank collega’s voor hun inzet op de Dag van de… (vul maar in).

Uniek relatiegeschenk voor de feestdagen

De feestdagen zijn het perfecte moment om je relaties te verrassen met een relatiegeschenk en een onvergetelijke indruk achter te laten. Val op tussen de andere (eindejaars)geschenken en geef een écht origineel en persoonlijk relatiecadeau met de feestdagen!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.