Brievenbusbox Multi – ‘Kerstboompjes’

Bedank jouw medewerkers en/of relaties met kerst voor hun inzet in het afgelopen jaar met deze Brievenbusbox Multi ‘Kerstboompjes’.

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Multi – ‘Kerstboompjes’

De Brievenbusbox Multi ‘Kerstboompjes’ is een originele en persoonlijke manier om jouw collega’s, klanten en zakenrelaties te bedanken voor hun inzet, vertrouwen en een fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Het kersboompjespatroon is aan te passen in de kleuren van jouw huisstijl. Op de voorkant (en eventueel ook aan de binnenzijde) van de box is er plek voor het logo van je bedrijf. Binnenin zet je een persoonlijk bedankje voor een uniek kerstgeschenk. Het is ook mogelijk om de Brievenbusbox te personaliseren met de (voor)naam van de ontvanger. Zo is elk geschenk uniek! De kartonnen inlay (reboard) maken we op maat van de inhoud van de Brievenbusbox. Hoe hoog het doosje wordt (16 of 25 mm) hangt dus af van de gekozen inhoud. Hoe dan ook: dit kerstgeschenk past moeiteloos door de brievenbus!

Inhoud van de Brievenbusbox Multi

Vul de Brievenbusbox Multi bijvoorbeeld met (een combinatie) van cadeautjes, zoals:
  • Twee Tony’s Chocolonely repen (180 gram) in één of twee smaken naar keuze
  • Een proeverij van 6 smaken Tony’s Chocolonely (50 gram)
  • Een HappyTruffel chocoladereep
  • Cadeautjes in het thema ‘kerst’, zoals kersthangers, chocolaatjes, kerstkoekjes, kaarsen of kerstsokken

Gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely

Kies je ervoor om de Brievenbusbox te vullen met twee grote repen van Tony’s Chocolonely? Dan is het mogelijk om een wikkel die past bij het kerstboompjespatroon om de repen te doen! Je kan ook je eigen gepersonaliseerde wikkels ontwerpen op de website van Tony’s Chocolonely. Plaats daar je chocoladebestelling en geef het bestelnummer aan ons door. Aangezien ADC Wihabo – de drukkerij achter Geef een Wow – de gepersonaliseerde wikkels van Tony’s drukt, zorgen wij ervoor dat jouw repen (met de twee unieke ontwerpen) in de doosjes terechtkomen.

Brievenbusbox zelf geven of laten versturen

Of je nu zelf de Brievenbusbox met kerst persoonlijk geeft aan jouw klanten, collega’s of relaties, of liever individueel verzendt, wij regelen het voor je. Bij individuele verzending lever je ons de adressen aan, en wij zorgen voor de verzending. Uiteraard op tijd voor de feestdagen!

Brievenbusbox Multi met eigen kerst-ontwerp

Wil je een Brievenbusbox Multi met een uniek kerst-ontwerp in de huisstijl van jouw bedrijf (laten) maken? Dat kan met onze handige InDesign-templates.

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst

Formaat

Multi

Budget

€€€

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Multi – ‘Kerstboompjes’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.