Rode bubbel envelop banner

Enveloppen

Wil je jouw gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely repen individueel versturen? Dan is een bubbelenvelop de meest standaard optie! Een tikkeltje luxer is de shiny bubbelenvelop, zodat je reep goed beschermd bij de ontvanger aankomt.

Relatiecadeau op maat?

Ontwerp zelf een uniek relatiecadeau, bijvoorbeeld een Aftelkalender of Giftbox, helemaal in je eigen branding. Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Individueel verzenden in een bubbelenvelop

Wil jij je gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely repen naar meerdere adressen verzenden? Dan zijn onze witte bubbelenveloppen de standaard optie. Voor een luxere uitstraling kies je voor de Metallic rode bubbelenvelop.

Kunnen bubbelenveloppen door de brievenbus?

Een groot voordeel van de bubbelenveloppen is dat ze door iedere brievenbus passen. Verzend jouw gepersonaliseerde Tony’s repen naar meerdere adressen met onze bubbelenveloppen.

Wat zijn luchtkussenenveloppen?

Een luchtkussenenvelop (ook wel bekend als bubbelenvelop) is een soort verzendverpakking. Aan de binnenkant van de enveloppen zit een beschermende laag bubbeltjesplastic. Zo wordt je lekkere verrassing altijd veilig bezorgd.

Gekleurde bubbel enveloppen

Geef een extra Wow, met de gekleurde bubbelenvelop! Naast de standaard Witte bubbelenvelop, kun je bij ons ook kiezen voor een luxe metallic rode bubbelenvelop. Dat geeft gegarandeerd een Wow!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.