Aftelkalenders

Er is altijd wel een moment om naar af te tellen! Een feestje, evenement of bijzondere dag. Kies je favoriete design en verras jouw klanten, relaties of collega’s met zo’n originele Aftelkalender!

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Geef een unieke Aftelkalender cadeau

Een Adventskalender alleen voor kerst? Echt niet! Er zijn zó veel bijzondere momenten om naar af te tellen. Met een Aftelkalender van Geef een Wow geef je op zo’n moment een heel bijzonder cadeau.

Wat is een Aftelkalender?

De adventskalender is razend populair om af te tellen tot aan kerst. Maar met onze aftelkalenders tel je ook af naar andere leuke momenten, zoals een het WK voetbal of het jubileum van je bedrijf.

Welke Aftelkalenders zijn er?

Aftelkalenders zijn er in verschillende soorten en maten: Medium, Large en Extra Large. De Medium-kalender is 21×29 cm groot, de Large-kalender is 25×35 cm en de Extra Large-kalender is 39×59 cm groot. Alle kalenders zijn ca. 2,7 cm dik. 

Wat zit er in een Aftelkalender?

De vakjes in de Aftelkalenders kan je vullen met Tiny Tony’s (kleine chocolaatjes in verschillende smaken van Tony’s Chocolonely) of cadeautjes op maat. Zo is onze WK-kalender gevuld met attributen.

Hoe verstuur je een Aftelkalender?

Afhankelijk van het formaat van de Aftelkalender versturen we het cadeau als brievenbuspakketje of pakketpost. Je kan kiezen tussen individueel verzenden of verzenden naar één adres. 

De Aftelkalenders in de formaten Medium (21×29 cm) en Large (25×35 cm) versturen we als brievenbuspakketje in een bruine verzenddoos met neutrale sluitzegel. De Extra Large Aftelkalender (39×59 cm) wordt als pakketpost verzonden. 

Wil je de kalender zelf uitdelen aan je klanten, relaties of personeel? Dan versturen we je bestelling naar één adres.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.