Aftelkalenders

Er is altijd wel een moment om naar af te tellen! Een feestje, evenement of bijzondere dag. Kies je favoriete design en verras jouw klanten, relaties of collega’s met zo’n originele Aftelkalender!

Aftelkalender op maat

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Geef een unieke Aftelkalender cadeau

Een Adventskalender alleen voor kerst? Echt niet! Er zijn zó veel bijzondere momenten om naar af te tellen. Met een Aftelkalender van Geef een Wow geef je op zo’n moment een heel bijzonder cadeau.

Wat is een Aftelkalender?

Een Aftelkalender is een origineel relatiegeschenk om af te tellen naar bijzondere momenten, denk aan een zakelijk evenement of het jubileum van je bedrijf. 

Bij de Aftelkalender van Geef een Wow wordt het ontwerp tweezijdig gedrukt op sulfaatkarton (Invercote). Hierdoor kan je ook iets in de vakjes én aan de achterkant van de luikjes zetten. Denk aan een afbeelding, QR-code of tekst. De binnenkant van de kalender bestaat uit 25 mm dik reboard (karton) waar de vakjes worden uitgesneden, op maat van de cadeautjes die in de vakjes komen. 

Wanneer gebruik je een Aftelkalender?

Met onze Aftelkalenders tel je af naar de leukste momenten. We zetten er een aantal voor je op een rij:

 • De eerste werkdag van je nieuwe collega (onboarding)
 • Klanten die de sleutel krijgen van hun nieuwe huis 
 • Geluksmomentjes in het nieuwe jaar 
 • Een collega die met pensioen gaat 
 • Start van het EK/WK/Formule 1-seizoen of andere sportevenementen
 • Als uitnodiging voor een bedrijfsevenement
 • Lancering van een nieuw product/dienst
 • Actieweek waarbij je elke dag een actie hebt
 • Aankondigen van een rebranding

Adventskalender of Aftelkalender?

Adventskalenders zijn razend populair om af te tellen naar kerst. Een officiële adventskalender heef 24 vakjes en start met aftellen op 1 december. Het laatste vakje maak je open op 24 december, Kerstavond.

Bij een Aftelkalender is het aantal vakjes van ondergeschikt belang: we hebben varianten met 7 vakjes en 24 vakjes. Maar je kan hier zelf een invulling aan geven met een Aftelkalender op maat

Welke Aftelkalenders zijn er?

Aftelkalenders zijn er in 3 formaten: 

 • Medium
 • Large
 • Extra Large

De Medium-kalender is 21×29 cm groot, de Large-kalender is 25×35 cm en de Extra Large-kalender is 39×59 cm groot. Alle kalenders zijn ca. 2,7 cm dik. 

Wat zit er in een Aftelkalender?

De vakjes in de Aftelkalenders kan je vullen met Tiny Tony’s (kleine chocolaatjes in verschillende smaken van Tony’s Chocolonely) of cadeautjes op maat. Zo zijn onze EK/WK-kalenders gevuld met leuke attributen die je omtoveren tot Oranjesupporter!

Zo verstuur je een Aftelkalender!

Afhankelijk van het formaat van de Aftelkalender versturen we het cadeau als brievenbuspakketje of pakketpost. Je kan kiezen tussen individueel verzenden of verzenden naar één adres. 

De Aftelkalenders in de formaten Medium (21×29 cm) en Large (25×35 cm) versturen we als brievenbuspakketje in een bruine verzenddoos met neutrale sluitzegel. De Extra Large Aftelkalender (39×59 cm) versturen we als pakketpost. 

Wil je de kalender zelf uitdelen aan je klanten, relaties of personeel? Dan versturen we je bestelling naar één adres.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.