Giftpack cadeaudoosje met logo

Relatie­geschenk Sinterklaas

Verras je personeel en relaties met een écht origineel Sinterklaas presentje. Ook gepersonaliseerd en/of met eigen logo. Ontdek onze unieke Brievenbusboxen en Giftpacks vol lekkers! 

Brievenbusbox Sinterklaas

Ontdek onze unieke Brievenbusboxen, hét alternatief voor een standaard brievenbusdoosje. Gevuld met Kruidnoten of ander lekkers is dit een uniek Sinterklaasgeschenk voor je medewerkers, klanten of relaties! 

Giftpacks Sinterklaas

Een Giftpack is een handig geschenkdoosje met handvatten. Vul ‘m met een zakje (chocolade) kruidnoten en je hebt een origineel Sinterklaasgeschenk. 

Geef een Sinterklaasgeschenk op maat

Ontwerp zelf een relatiegeschenk voor Sinterklaas, helemaal in je eigen branding. Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

De leukste Sinterklaas pakketten voor bedrijven 

De Giftpack is een handig én leuk geschenkdoosje, gevuld met een zakje Bolletje Kruidnoten (200 gram) of Chocoladekruidnoten (310 gram). De Brievenbusboxen in Sint-stijl zijn gevuld met een uitdeelzakje Bolletje kruidnoten (50 gram). 

Originele Sinterklaas cadeau voor personeel 

Het heerlijk avondje is gekomen! Wil jij jouw personeel met Sinterklaas verrassen met een origineel cadeau? Met de Sinterklaasgeschenken van Geef een Wow geef je jouw personeel een origineel, persoonlijk en lekker presentje

Zakelijke Sinterklaas presentjes 

Ook als je jouw relaties of klanten wil verrassen met Sinterklaas is een Giftpack (een geschenkdoosje gevuld met Bolletje Kruidnoten of Chocoladekruidnoten) of Brievenbusbox, een leuke (en vooral lekkere) optie. Kies één van de ontwerpen van de website of maak zelf een ontwerp in je eigen huisstijl.  

Sinterklaas brievenbuscadeau  

De Sinterklaas Birevenbusboxen van Geef een Wow passen door iedere schoorsteen, maar ook door de brievenbus! Je kan dit Sinterklaascadeau daarom ook verzenden naar unieke adressen, zodat ‘ie rond 5 december bij jouw personeel of zakelijke relaties op de deurmat valt. Wil je de attentie zelf uitdelen aan je personeel? Kies dan voor verzenden naar één adres.  

Aftellen tot Pakjesavond 

Voor veel gezinnen begint de spanning rondom de Goedheiligman al op het moment dat het Sinterklaasjournaal weer op tv komt. Met een Sinterklaas-Aftelkalender tellen de kinderen van je collega’s af naar Pakjesavond (of het Sinterklaasfeest bij jouw bedrijf). Vraag ons naar de mogelijkheden voor het maken van een Sinterklaas Aftelkalender op maat!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je jouw relaties, klanten of personeel trakteren op zo’n leuk Sinterklaasgeschenk. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!  

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.