Aftelkalender

Relatie­geschenk Bedankt

Onze Brievenbusboxen en Aftelkalenders zijn dé perfecte relatiegeschenken om je toegewijde collega’s, waardevolle relaties of loyale klanten te bedanken.

Brievenbusbox Bedankt

De Brievenbusbox is een originele én persoonlijke manier om collega’s, klanten of relaties te bedanken. Voor de fijne samenwerking, voor hun inzet of voor hun vertrouwen bijvoorbeeld. 

Aftelkalender Bedankt

Met een Aftelkalender zeg je 7 keer ‘dankjewel’ met een chocoladeverrassing van Tony’s Chocolonely in elk vakje. In de vakjes én op de achterkant van de kalender is er ruimte voor een persoonlijke boodschap én het logo van je bedrijf. 

Bedankje voor collega's op maat

Wil je een Aftelkalender of Brievenbusbox als bedankje ontwerpen in je eigen branding? Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Een betekenisvol bedankje

Of je nu je toegewijde collega’s, waardevolle relaties of loyale klanten wilt bedanken, onze Brievenbusboxen en Aftelkalenders zijn dé perfecte relatiegeschenken om je dankbaarheid te tonen.

Relatiegeschenk per post

Onze Aftelkalenders en Brievenbusboxen passen door de brievenbus. Zo kun je jouw relaties verrassen met en relatiegeschenk per post. Lever je de adresgegevens bij ons aan, dan versturen we de geschenken op het afgesproken moment naar de ontvangers!

Persoonlijk bedankje voor collega's

Collega’s vormen de kern van een succesvolle organisatie. Laat je team weten hoeveel je hun inzet waardeert met een persoonlijk bedankje voor collega’s. 

Bedankje voor relaties

Een fijne samenwerking verdient een passend bedankje voor relaties. Ontdek geschenken die de band versterken en de positieve samenwerking benadrukken. Of het nu gaat om een langdurige zakelijke partner of een nieuwe samenwerking, met een relatiegeschenk van Geef een Wow laat je jouw waardering spreken.

Bedankje voor klanten

Klanten vormen de kern van succes, dat geldt ook voor jouw bedrijf. Een bedankje voor klanten is niet alleen een gebaar van waardering, maar versterkt ook het vertrouwen.

Personaliseer je bedankje

Personalisatie geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan je bedankje, maar laat ook zien dat je de ontvanger echt kent. Alle Aftelkalenders en Brievenbusboxen zijn te personaliseren met de naam van de ontvanger. Ook is het mogelijk om het bedrijfslogo toe te voegen en is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. Hoe persoonlijk wil je het hebben?!

Zakelijk bedankje in eigen branding

Met een relatiegeschenk van Geef een Wow kom je écht binnen bij de ontvanger. Het versturen van een relatiegeschenk bedankt is voor een bedrijf een goed moment om op te vallen en een goede indruk achter te laten bij je klanten, relaties en personeel. Het is daarom ook mogelijk om een relatiegeschenk compleet in je eigen branding te maken (of uit te besteden aan een bureau), zo kom je helemaal verrassend uit de hoek!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.