Feestdagen relatiecadeaus

Relatiecadeaus voor de feestdagen

Of je nu op zoek bent naar een personeelsgeschenk voor  Pasen of een relatiegeschenk voor Kerst; het vinden van een origineel relatiegeschenk is altijd weer een uitdaging! Met een relatiecadeau van Geef een Wow maak je een onvergetelijke indruk.

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Originele relatiegeschenken voor de feestdagen

De feestdagen zijn hét perfecte moment om je zakelijke relaties te verrassen met een relatiegeschenk. Val op tussen de andere geschenken en geef een écht origineel relatiecadeau van Geef een Wow met de feestdagen.

Relatiegeschenk kerst

Wens iedereen op een unieke manier fijne feestdagen toe met de Adventskalender ‘Kerst Huisjes’. Tel in 24 dagen af naar de kerstdagen, met elke dag een mini-verwenmomentje van Tony’s Chocolonely.

Kerstgeschenk in jouw huisstijl

Geef jouw klanten of relaties een unieke Kerst Aftelkalender in jouw eigen huisstijl. Lever de huisstijlkleuren, het logo van je bedrijf en jouw persoonlijke boodschap bij ons aan, dan maken we van jouw kerstgeschenk een echt Wow-moment!

Aftellen naar Oud & Nieuw

Tijdens de laatste dagen van het jaar tellen we met z’n allen af naar het nieuwe jaar. Een mooi moment voor een eindejaarsgeschenk! Met een Oud & Nieuw Aftelkalender tel je samen met collega’s, klanten en/of relaties af naar een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar. 

Relatiegeschenk voor Pasen

Pasen, een heerlijk feest vol met chocolade en andere lekkernijen. Verras je klanten of medewerkers met een origineel paasgeschenk, zoals een Aftelkalender of Giftbox gevuld met de lekkerste chocolade of andere cadeautjes passend bij het thema!

Sinterklaas Aftelkalenders

5 december is een belangrijke dag voor veel Nederlandse kinderen én hun ouders. Maar ook veel bedrijven pakken uit rond het moment dat Sinterklaas cadeautjes brengt! Met een Sinterklaas Aftelkalender tel je samen af naar deze speciale (pakjes)avond!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.