Kerst

Brievenbusbox Multi – ‘Merry Little Christmas’

Have Yourself a Merry Little Christmas! De Brievenbusbox Multi ‘Merry Little Christmas’ is een uniek cadeau om jouw medewerkers fijne feestdagen te wensen én te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Multi – ‘Merry Little Christmas’

Ben je op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor collega’s met cadeautjes op maat? Dan is de Brievenbusbox Multi ‘Merry Little Christmas’ iets voor jou! Van deze Brievenbusbox waan je jezelf in een winters landschap; een stolp met daarin een klein, besneeuwd huisje waar rook uit de schoorsteen komt , een kerstboom en sneeuwvlokken. Op de voorkant staat een fijne kerstwens: ‘{voornaam}, have yourself a merry little chrismas’ in letters van goudfolie. Ook de sterren op de stolp worden in goudfolie – een glanzend gouden laagje – op het doosje gedrukt. Ook op de zijkant van het doosje is nog ruimte voor een tekst, bijvoorbeeld ‘Fijne feestdagen!’. Aan de binnenkant van de Brievenbusbox is er ruimte voor een persoonlijke boodschap en het logo van je bedrijf. De kartonnen inlay (reboard) is 2,5 cm hoog, hierdoor is deze Brievenbusbox geschikt voor cadeautjes met een maximaal hoogte van 2,5 cm. De vakjes in het reboard (de kartonnen inlay) worden op maat van de cadeautjes uitgesneden.

Compleet kerstgeschenk met cadeautjes

Wil je niet hoeven nadenken wat je jouw personeel met kerst cadeau geeft? Dan kan je ervoor kiezen om de Brievenbusbox ‘Merry Little Christmas’ compleet met cadeautjes te geven. De cadeautjes bestaan uit:
  • Twee keer flesverlichting (led-lampjes die je als een kurk op een fles kan zetten)
  • Een stock speelkaarten (wil je gepersonaliseerde speelkaarten in het kerstgeschenk? Dan verwijzen we je graag door naar Cartamundi)
  • Een cadeaubon naar keuze, ook het bedrag kies je zelf.
Een ander optie voor de cadeaukaart is om een persoonlijke cadeaucode voor bijvoorbeeld een Tinteling in de Brievenbusbox te drukken (of een kaartje toe te voegen waar de cadeaucode op gedrukt is). Uiteraard kan je ook kiezen voor andere cadeautjes in de Brievenbusbox, denk aan kersthangers, warme chocomelk (Cacao Fantasy), (kerst)koekjes, Blossomb kersthanger, stroopwafels, popcorn, kaarsjes, mini-spelletje, gelukspoppetjes, een kleine of grote (gepersonaliseerde) Tony’s Chocolonely reep etc. We denken graag met je mee om een concept uit te werken dat binnen jouw budget past!

Persoonlijk geven of versturen naar thuisadressen

Wil je de Brievenbusbox zelf uitdelen met kerst? Dan sturen we jouw bestelling naar één adres. Wil je jouw collega’s, relaties of klanten thuis verrassen met het kerstgeschenk? Dan zorgen wij voor de individuele verzending naar het thuisadres van je contacten. In dat geval lever je de adressen bij ons aan, en zorgen wij voor de verzending. Uiteraard op tijd voor de feestdagen!

Zelf een Brievenbusbox Multi ontwerpen?

Kleine (kleur)aanpassingen aan de Brievenbusbox ‘Merry Little Christmas’ voeren we graag voor je door. Wil je zelf een Brievenbusbox Multi ontwerpen in jouw eigen huisstijl? Dat kan! Met onze handige templates ontwerp je zelf een persoonlijk én uniek kerstgeschenk.

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst, Eindejaar

Inhoud

Cadeautjes op maat

Formaat

Multi

Budget

€€€

Ontvanger

Collega

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Multi – ‘Merry Little Christmas’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.