Relatie­geschenk Pasen

Maak Pasen extra bijzonder en geef jouw collega’s, zakelijke relaties of klanten een persoonlijk cadeau. Verras hen met onze gepersonaliseerde paasboxen, gevuld met paaseitjes van Tony’s Chocolonely.

Brievenbusbox Pasen

Ontdek onze unieke Brievenbusboxen, hét alternatief voor een standaard brievenbusdoosje. Kies uit verschillende maten, personaliseer en verras jouw collega’s, klanten of relaties met een origineel Paascadeau. 

Unieke paasattentie voor collega's, relaties en klanten

Of je nu op zoek bent naar een origineel Paascadeautje voor je collega’s of zakelijke relaties, of een smakelijk bedankje voor loyale klanten, met onze gepersonaliseerde paasattenties maak je zeker indruk!

Waarom een relatiegeschenk met Pasen?

Waarom zou je jouw relaties een geschenk geven met Pasen? Deze tijd van het jaar staat symbool voor vernieuwing, samenzijn en frisse starts. Het geven van een paasattentie is meer dan alleen een cadeau; het laat zien dat je waarde hecht aan de relatie en dat je oprecht wilt bijdragen aan positieve momenten. Door te kiezen voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Pasen, geef je niet alleen een cadeau, maar een gevoel van warmte, waardering en zorgzaamheid! 

Personaliseer met naam, logo en boodschap

Bij Geef een Wow geloven we in de kracht van personalisatie. Maak jouw paasattentie uniek door het toevoegen van de naam van de ontvanger, jouw bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap. Laat zien dat je de ontvanger echt waardeert en het geschenk met zorg hebt uitgekozen. Een persoonlijk tintje maakt het verschil!

Eenvoudige verzending

We maken het je graag gemakkelijk! Daarom zorgen wij voor de verzending van jouw gepersonaliseerde paasboxen. Of je nu kiest voor verzending naar één adres (bijvoorbeeld naar kantoor) of meerdere, wij nemen het uit handen. Wil je zelf de paasattenties uitdelen aan collega’s of relaties? Dat kan ook! Kies zelf het verzendmoment, zodat je zelf het perfecte geefmoment kunt kiezen.

Kies jouw stijl Brievenbusbox

We hebben onze collectie Brievenbusboxen voor Pasen zorgvuldig samengesteld. Op deze pagina vind je de verschillende soorten en maten. Ontdek onze selectie en vind de perfecte paasattentie die past bij jouw bedrijf.

Geniet van Tony's Chocolonely paaseitjes

Jouw paasattentie wordt extra smaakvol met de heerlijke chocolade paaseitjes van Tony’s Chocolonely. Deze eerlijke en smaakvolle lekkernijen zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring. Een traktatie waar iedereen blij van wordt en die perfect past bij de vrolijke paassfeer.

Jouw Paasverrassing, goed geregeld

Noem jouw paasgeschenk ook gerust paasverrassing, paasattentie, of paasverwennerij. Hoe je het ook noemt, het blijft een speciale manier om jouw waardering te tonen tijdens de paasdagen.

Ontdek onze gepersonaliseerde paasattenties, kies jouw favoriete Brievenbusbox, en laat ons de rest regelen. Verwen jouw collega’s, relaties, en vrienden met een unieke paaservaring vol chocoladeplezier. Bestel vandaag nog en maak deze Pasen onvergetelijk!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.