Op maat

Met onze templates maak je jouw Aftelkalender of Giftbox helemaal op maat. Met eigen vakjes en cadeautjes, of op basis van onze standaard formaten en vakjes. Aan wie geef jij een Wow op maat?

Jubileum relatiecadeaus

Templates

Met onze handige templates ontwerp je zelf jouw Aftelkalender of Giftbox. 

Op maat

Templates Aftelkalenders

De Aftelkalender is er in 3 standaard formaten: Medium met 7 vakjes (21×29 cm), Large met 24 vakjes (25×35 cm) en Extra Large met 7 vakjes (39×59 cm). 

Tony's Giftbox voor 1 reep

Templates Giftboxen

De Giftbox – voor het verzenden van jouw (gepersonaliseerde) Tony’s Chocolonely –  is er in 3 soorten: voor 1 reep, voor 2 repen én voor 3 repen. 

Sinterklaas cadeau pepernoten giftpack

Templates Giftpacks

De Giftpack is onze rechtopstaande geschenkverpakking met handvaten en een zakje lekkers binnenin.

InDesign (idml)

aftelkalender sinterklaas

Jouw unieke Wow

Heb je een eigen, creatief idee voor een Aftelkalender? Bijvoorbeeld een kalender in een afwijkend formaat, meer of minder vakjes of specifieke cadeautjes in de vakjes. We snappen dat je voor jouw creatieve idee niet met onze templates niet uit de voeten kunt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we helpen je graag om jouw idee te realiseren! 

Geschenk op maat

Vraag je persoonlijke advies aan in 2 stappen! Na het invullen nemen we contact met je op en maken we samen jouw geschenk op maat!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt!

Bedankt voor je aanvraag! Het formulier is succesvol verzonden, we gaan meteen aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.