Feestdagen

Aftelkalender ‘Kerstboom blauw’

Tel jij liever af tot de kerst of leg je de Aftelkalender als cadeau onder de boom? Deze Aftelkalender is helemaal geschikt voor de kerstperiode, met de heerlijke Tiny Tony’s erin!

Een Wow geef je zo:
Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor de Aftelkalender Medium (21×29 cm met Tiny Tony’s). Voor personaliseren, extra bewerkingen zoals foliedruk of spot-uv, en andere aanpassingen geldt een meerprijs.

20 stuks vanaf € 19,50 per stuk
50 stuks vanaf € 13,50 per stuk
100 stuks vanaf € 11,50 per stuk
500 stuks vanaf € 9,95 per stuk

Samen aftellen tot kerst

Hoe leuk is deze Aftelkalender ‘Kerstboom blauw’, helemaal in de kerstsfeer! Met deze Aftelkalender tel je 7 dagen af tot kerst, bij het openen van ieder vakje wordt je verrast met een heerlijke Tiny Tony’s – een mini-chocolaatje van Tony’s Chocolonely. Wil je al eerder beginnen met aftellen naar Kerst? Dan hebben we ook een grotere Aftelkalender (25 x 35 cm) met 24 vakjes. Of ga voor een Aftelkalender in kerstsfeer met cadeautjes op maat. De keuze is aan jou!

Aftelkalender in je eigen huisstijl

Wil jij de Aftelkalender nóg persoonlijker maken? Voeg dan een eigen tekst en logo toe! Ook is het mogelijk om de Aftelkalender aan te passen in de kleuren van je eigen huisstijl. Wil jij jouw collega’s, relaties en/of klanten verrassen met zo’n persoonlijke Aftelkalender? Vraag gelijk een offerte aan!

Vraag een gratis sample aan!

Benieuwd hoe de Aftelkalender Kerstboom er in het echt uit ziet? Bestel een gratis sample! Stuur ons een e-mail en vermeld hierin jouw adresgegevens, dan sturen we per post een sample jouw kant op!

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Kerst

Inhoud Aftelkalender

7 Tiny Tony's

Gevuld met

Tiny Tony's

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Ontwerp

Kant en klaar, Makkelijk aan te passen, Op maat mogelijk

Ontdek nog meer om te geven

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan in 3 stappen. Na het invullen nemen we  snel contact met je op.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.