Banner Geef een Wow

Relatie­geschenk Rebranding

Opvallen met je nieuwe merk, dát is het doel van een rebranding relatiegeschenk. Met een Brievenbusbox of Aftelkalender van Geef een Wow kom je op een originele manier binnen bij klanten en relaties. 

Brievenbusbox Rebranding

Gebruik onze Brievenbusbox om je rebranding origineel aan te kondingen of je personeel te betrekken bij een rebranding. 

Aftelkalender Rebranding

Een Aftelkalender is een origineel relatiegeschenk bij een rebranding: tel stap voor stap af naar het moment waarop je het nieuwe merk introduceert! 

Onthul je nieuwe identiteit met een origineel relatiegeschenk

Sta je op het punt om je merk in een nieuw jasje te steken? Maak de aankondiging van je rebranding onvergetelijk met een relatiegeschenk van Geef een Wow. Kies voor een Brievenbusbox of een Aftelkalender die je meeneemt op een reis naar jouw vernieuwde merkidentiteit.

Een voorproefje in elke brievenbus

Laat de wereld kennismaken met je nieuwe merk met onze Brievenbusbox. Gevuld met lekkernijen of cadeautjes op maat is dit de perfecte manier om een eerste indruk te maken. Een origineel cadeau bij rebranding dat de nieuwsgierigheid prikkelt.

Aftelkalender: onthul je nieuwe huisstijl stap voor stap

Creëer een buzz rondom je rebranding met onze Aftelkalender. Laat de spanning opbouwen terwijl je aftelt naar het grote moment. Elk vakje onthult een stukje van je nieuwe huisstijl, waardoor nieuwsgierigheid wordt gewekt en anticipatie groeit. Een originele manier om je rebranding te communiceren en je doelgroep mee te nemen in de evolutie van jouw merk.

Origineel cadeau bij rebranding

Hoe communiceer je een rebranding op een manier die blijft hangen bij je doelgroep? Onze relatiegeschenken zijn niet alleen tastbare verrassingen; het zijn ook krachtige communicatiemiddelen. Versterk de band met je doelgroep door een tastbare herinnering aan je vernieuwde merk te bieden. Het is meer dan een geschenk; het is een ervaring die je merk in de harten van je doelgroep grift.

Een originele kennismaking met je nieuwe brand

Maak je rebranding onvergetelijk door je doelgroep op een originele manier te verrassen. Of het nu gaat om een Brievenbusbox of een Aftelkalender, elke variant biedt een unieke kennismaking met je nieuwe brand. Laat zien dat je niet alleen vernieuwt, maar ook aandacht besteedt aan de beleving van je doelgroep.

Verras je team bij een rebranding

Je team is de ruggengraat van je organisatie, en hun betrokkenheid is cruciaal bij een rebranding. Maak deze vernieuwingsfase extra bijzonder door hen te verrassen met een uniek geschenk. Kies voor een personeelsgeschenk bij de rebranding, zoals een gepersonaliseerde Brievenbusbox met lekkernijen of een speciaal cadeau. Dit niet alleen als blijk van waardering voor hun toewijding maar ook als een tastbaar symbool van het nieuwe hoofdstuk waar jullie samen aan beginnen. Geef ze iets om naar uit te kijken, iets dat hun enthousiasme voor de vernieuwde identiteit van het bedrijf aanwakkert. Laat zien dat het niet alleen een verandering is in naam, maar een collectieve evolutie die je samen

Van concept naar realiteit: vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw rebranding geschenken

Breng je rebranding tot leven met onze unieke relatiegeschenken. Van het eerste voorproefje in de Brievenbusbox tot het onthullen van je nieuwe huisstijl met de Aftelkalender. Vraag vandaag nog een offerte aan en maak van je rebranding een onvergetelijke ervaring voor zowel je merk als je doelgroep.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.