Bedankt

Aftelkalender Medium – ‘Thanks’

Als je iemand bedankt, dan wil je dit toch op een verrassende manier doen! Wie je ook wil bedanken of waarom, de Aftelkalender ‘Thanks’ gaat verder dan een kaartje of een bos bloemen. De vakjes vullen we met Tiny Tony’s of themacadeautjes, zoals thee, bloembolletjes of stationery. Daarom noemen we het geen relatiegeschenk, maar een relatiecadeau.

Zó geef jij een Wow!
Productinformatie
Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor de Aftelkalender Medium (21×29 cm met Tiny Tony’s). Voor personaliseren, extra bewerkingen zoals foliedruk of spot-uv, en andere aanpassingen geldt een meerprijs. 20 stuks vanaf € 19,50 per stuk 50 stuks vanaf € 13,50 per stuk 100 stuks vanaf € 11,50 per stuk 500 stuks vanaf € 9,95 per stuk

Aftelkalender Medium ‘Thanks’

Deze vrolijke Aftelkalender Medium ‘Thanks’, met ontwerp van illustrator Mella Mella, is een ideaal en origineel bedankje voor verschillende gelegenheden! De Aftelkalender is 21 x 29 cm groot en ongeveer 2,7 cm hoog. Hierdoor past de kalender perfect door de brievenbus. Stuur de Aftelkalender bijvoorbeeld op naar je team als bedankje voor hun inzet, naar vaste klanten als bedankje voor hun loyaliteit of als ze een (grote) aankoop hebben gedaan of naar relaties om te bedanken voor de samenwerking. De Aftelkalender ‘Thanks’ is gevuld met 7 Tiny Tony’s, mini-chocolaatjes van Tony’s Chocolonely. Het is ook mogelijk om de Aftelkalender te vullen met cadeautjes op maat, passend bij het thema of bij jouw bedrijf: een pen, notitieboekje, sleutelhanger, kaartenset, bloembolletjes etc.

Gepersonaliseerd bedankje

We voorzien de Aftelkalender van jouw branding, zoals logo, huisstijlkleuren en een persoonlijke tekst, zodat je ‘m direct kan inzetten. Het is ook mogelijk om de kalender te personaliseren met de voornaam van de ontvanger. Aan jou de keuze!

Bedankje voor collega’s op maat

Wil je een eigen bedankt-kalender samenstellen met een eigen ontwerp. Ga dan aan de slag met onze handige InDesign-templates. Wil je de kalender vullen met cadeautjes op maat? Ook dat kan! Neem contact met ons op, dan werken we jouw idee samen uit.

Extra informatie

Afmetingen 29 × 21 × 2,7 cm
Thema

Voor collega's

Moment

Bedankt

Inhoud Aftelkalender

7 Tiny Tony's

Formaat

Medium

Budget

€€

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Aftelkalender Medium – ‘Thanks’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.