Verjaardag

Brievenbusbox S – ‘Verjaardagskaarsjes’

Vlaggetjes, kaarsjes en confetti: de ingrediënten voor deze Brievenbusbox S ‘Verjaardagskaarsjes’. Zo verstuur je gemakkelijk én in je eigen huisstijl een origineel verjaardagscadeau naar je collega’s!

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag. Vraag een offerte aan!

Brievenbusbox S – ‘Verjaardagskaarsjes’

Vlaggetjes, kaarsjes en confetti: de ingrediënten voor deze Brievenbusbox. De Brievenbusbox S ‘Verjaardagskaarsjes’ is een een klein én origineel alternatief voor een standaard brievenbusdoosje. De voorkant van het doosje is te personaliseren met de voornaam van de ontvanger en het logo van jouw bedrijf. Binnenin het doosje is er ruimte voor een persoonlijke tekst, een bedrijfslogo én uitleg over het cadeautje.

Feestelijk cadeautje voor de jarige

In dit voorbeeld zit er in de Brievenbusbox S een zakje bloemconfetti, met uitleg over hoe je deze biologisch afbreekbare confetti laat uitgroeien tot kleurrijke bloemen. Uiteraard mag je zelf kiezen welke feestelijke cadeautjes je in de box stopt, afhankelijk van je budget. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Een 50 grams reepjes van Tony’s Chocolonely in een smaak naar keuze
  • Taartkaarsjes
  • Een cadeaukaart
  • Een (folie)ballon
  • Een roltong
  • Letterslinger
Heb je zelf ideeën over de cadeautjes die je in de Brievenbusbox wilt versturen naar de jarige(n)? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Geefmoment of individuele verzending

Wil je de Brievenbusbox ‘Verjaardagskaarsjes’ zelf uitdelen aan collega’s? In dat geval versturen we alles in één keer naar hetzelfde adres. Als je liever individueel wilt versturen, lever dan de adressen bij ons aan en wij regelen de verzending voor je. Je kan ook gebruik maken van onze Felicitatiedienst, dan heb je helemaal geen omkijken meer naar het op tijd versturen van een verjaardagscadeau naar je collega’s.

Brievenbusbox in je eigen ontwerp

Lever jouw huisstijlkleuren bij ons aan en we passen de Brievenbusbox ‘Verjaardagskaarsjes’ voor je aan! Ga je liever zelf aan de slag met een eigen ontwerp? Super! Download de handige templates, maak je eigen ontwerp en lever het als drukklare pdf bij ons aan, dan doen wij de rest!

Extra informatie

Thema

Voor collega's

Moment

Gefeliciteerd, Verjaardag

Inhoud

Cadeautjes op maat

Formaat

S

Budget

€€

Ontvanger

Collega

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox S – ‘Verjaardagskaarsjes’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.