Vitaliteit

Aftelkalender Extra Large – ‘Vitaliteit’

Je team in beweging krijgen was nog nooit zo makkelijk met deze Aftelkalender! In de vakjes vind je 7 challenges om collega’s te motiveren fitter te leven, fysiek én mentaal. Want als je team lekker in z’n vel zit, presteert het beter en vergroot je de duurzame inzetbaarheid van het hele bedrijf.

Zó geef jij een Wow!
Productinformatie
Prijs op aanvraag. Vraag een offerte op!

Samen aan de slag met vitaliteit

Motiveer je collega’s om 7 weken lang – samen én op een speelse manier – aan de slag gaan met challenges rondom het thema vitaliteit. In de Aftelkalender Vitaliteit vind je 7 verschillende challenges. In de vakjes zitten cadeautjes die passen bij die uitdaging. Je kan natuurlijk ook je eigen ontwerp, thema’s en cadeautjes bedenken! De Aftelkalender ‘Vitaliteit’ is Extra Large, dat wil zeggen: 39 x 59 cm groot en circa 2,7 cm dik. Het ontwerp van de kalender is gemaakt door illustratrice Lisa Winters.

In beweging met de Aftelkalender vitaliteit

Met deze Aftelkalender breng je jouw personeel in beweging! In ieder vakje vind je een challenge rondom het thema ‘vitaliteit’, zoals een week lang elke dag 10.000 stappen of meer te zetten, elke dag een ontspanningsmoment nemen of het doen van een dagelijkse work-out van maximaal 10 minuten. In elk vakje zit een cadeautje dat helpt om die challenge uit te voeren:
  • Stappenteler
  • Notitieblokje
  • Thee
  • Slaapmasker
  • Samen Fit kaartspel
  • Zakje nootjes
  • Bloemenzaadjes

Ontwerp jouw eigen XL-Aftelkalender

Wil jouw organisatie aan de slag met het thema Vitaliteit? We voorzien deze Aftelkalender van jouw branding, zoals logo en tekst zodat je ‘m direct kan inzetten. Het is ook mogelijk om een eigen XL-Aftelkalender te ontwerpen. Gebruik hiervoor de handige InDesign-templates. Heb je ideeën over het in beweging brengen van jouw medewerkers en wil je dit vertalen naar een passende Aftelkalender? Neem contact met ons op, wij werken jouw idee graag samen met je uit!

Extra informatie

Afmetingen 59 × 39 × 2,7 cm
Thema

Voor collega's

Moment

Vitaliteit

Inhoud Aftelkalender

Notitieboekje, Samen Fit kaartspel, Slaapmasker, Stappenteller, Theezakje, Zakje nootjes

Formaat

Extra Large

Budget

€€€

Ontvanger

Collega, Relatie

Past door de brievenbus

Past niet door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Aftelkalender Extra Large – ‘Vitaliteit’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.