Brievenbusbox Multi – ‘Bedankt’

Een origineel en persoonlijk bedankje geven aan je collega’s, zakelijke relaties of klanten? Doe het met deze Brievenbusbox Multi ‘Bedankt’!

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Multi – ‘Bedankt’

Een bedankje voor de fijne samenwerking, bedankt voor je inzet, bedankt voor je vertrouwen. Waar je jouw collega’s, klanten of relaties ook voor wilt bedanken, met de Brievenbusbox Multi ‘Bedankt’ doe je het op een originele manier! Het patroon op de Brievenbusbox passen we moeiteloos aan in jouw huisstijlkleuren. Op de voorkant van het brievenbusdoosje is er ruimte voor het logo van je bedrijf en binnenin zet je een persoonlijk bedankje. Zo maak je de Brievenbusbox écht uniek! De kartonnen inlay (reboard) wordt op maat gemaakt voor de inhoud, chocolade of een andere lekkernij, of cadeautjes die passen bij het thema ‘bedankt’.  De hoogte van de kartonnen inlay (reboard), en daarmee het doosje, is 16 mm of 25 mm, afhankelijk van je keuze voor inhoud. Een ideaal dankjewel dat door de brievenbus past!

Inhoud van de Brievenbusbox Multi

Vul de Brievenbusbox Multi met de volgende inhoud, voor een verrassend bedankje:
  • Twee Tony’s Chocolonely repen (180 gram) in één of twee smaken naar keuze
  • Een proeverij van 6 smaken Tony’s Chocolonely (50 gram)
  • Een HappyTruffel chocoladereep
  • Andere (eetbare) verwennerijen, zoals een portieverpakking stroopwafels of snoepjes
  • Cadeautjes die passen bij het thema ‘bedankt’, zoals thee, bloemzaadjes, zeepje of een cadeaubon

Tony’s Chocolonely wikkel in eigen ontwerp

Wil je de Brievenbusbox Multi ‘Bedankt’ vullen met twee grote Tony’s Chocolonely repen? Dan kan je kiezen voor een bijpassende wikkel om de reep/repen. Zo passen ze perfect bij het patroon van deze Brievenbusbox! Je kan ook je eigen wikkel ontwerpen in je eigen huisstijl. In dat geval bestel je eerst de gepersonaliseerde chocoladerepen in de webshop van Tony’s Chocolonely, en geef je ons het bestelnummer door. Aangezien ADC Wihabo – de drukkerij achter Geef een Wow – de gepersonaliseerde wikkels van Tony’s drukt, zorgen wij ervoor dat jouw repen in de Brievenbusbox terechtkomen.

Uitdelen of versturen naar thuisadressen

Wil je de Brievenbusbox persoonlijk uitdelen (op kantoor, of bij een bezoek aan relaties of klanten), dan sturen we alle Brievenbusboxen in bulk naar één adres. Stuur je de box liever naar (thuis)adressen? Lever dan alle adressen bij ons aan, dan zorgen wij voor de verzending.

Brievenbusbox Multi met eigen ontwerp

Houd je de opmaak van je Brievenbusbox liever in eigen handen (of besteed je het uit aan een bureau)? Dat kan! Ontwerp je eigen Brievenbusbox met behulp van de handige templates.

Extra informatie

Thema

Voor collega's, Zakelijke bedankjes

Moment

Bedankt

Formaat

Multi

Budget

€€

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Multi – ‘Bedankt’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.