Motivatie

Aftelkalender ‘Vitaliteit’

Je team in beweging krijgen was nog nooit zo makkelijk met deze Aftelkalender! In de vakjes vind je 7 challenges om collega’s te motiveren fitter te leven, fysiek én mentaal. Want als je team lekker in z’n vel zit, presteert het beter en vergroot je de duurzame inzetbaarheid van het hele bedrijf.

Een Wow geef je zo:
De prijzen voor dit product zijn op aanvraag.

Samen aan de slag

Motiveer je collega’s om 7 weken lang – samen én op een speelse manier – aan de slag gaan met challenges die passen bij jouw organisatie. In de Aftelkalender Vitaliteit vind je 7 verschillende challenges. In de vakjes zitten cadeautjes die passen bij die uitdaging. Je kan natuurlijk ook je eigen ontwerp, thema’s en cadeautjes bedenken!

In beweging met de Aftelkalender vitaliteit

Met deze aftelkalender breng je jouw personeel in beweging! In ieder vakje vind je een challenge rondom het thema ‘vitaliteit’, zoals een week lang elke dag 10.000 stappen of meer te zetten, elke dag een ontspanningsmoment nemen of het doen van een dagelijkse work-out van maximaal 10 minuten. In elk vakje zit een cadeautje dat past bij die challenge of helpt om die challenge goed uit te voeren, denk aan een stappenteler, notitieblokje, theezakje, slaapmasker, een set fit kaartjes, een zakje met nootjes en bloemenzaadjes.

Jouw eigen motivatie-aftelkalender

Ook aan de slag met vitaliteit? We voorzien deze Aftelkalender van jouw branding, zoals logo en tekst zodat je ‘m direct kan inzetten, al vanaf 20 stuks. Heb je zelf een idee om jouw team te motiveren? Wij werken dit graag samen met je uit!

Extra informatie

Thema

Lancering

Moment

Vitaliteit

Inhoud Aftelkalender

Notitieboekje, Samen Fit kaartspel, Slaapmasker, Stappenteller, Theezakje, Zakje nootjes

Gevuld met

Cadeautjes

Ontvanger

Collega, Relatie

Ontwerp

Makkelijk aan te passen, Op maat mogelijk

Ontdek nog meer om te geven

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan in 3 stappen. Na het invullen nemen we  snel contact met je op.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.