Brievenbusbox Midi – ‘Gefeliciteerd’

Er zijn zoveel momenten te bedenken om gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely als geschenk te geven. De verjaardag van een vriend of collega is daar een goed voorbeeld van. Met de Gefeliciteerd Giftbox wordt het verrassen van de jarige nog leuker!

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Midi – ‘Gefeliciteerd’

Of je nou iemand wil feliciteren met hun verjaardag of het bereiken van een belangrijk mijlpaal. Met de Gefeliciteerd Giftbox doe je dat in stijl.

Inhoud van de Brievenbusbox Midi

Met de Brievenbusbox Midi verstuur je de leukste (en lekkerste) cadeautjes in een luxe verzendverpakking. Kies bijvoorbeeld voor:
  • Een Tony’s Chocolonely reep(180 gram) in een smaak naar keuze
  • Twee 50 grams reepjes van Tony’s Chocolonely in een of twee smaken naar keuze

Bijpassende chocoladewikkel

Het geven (en krijgen) van een Brievenbusbox Midi is een feestje, maar het kan nóg leuker! Optioneel is de 180 grams Tony’s reep daarom te bestellen in een bijpassende wikkel. Ook de 50 grams reepjes kunnen we optioneel voorzien van een bijpassende wikkel of banderol. Wil je jouw eigen wikkel ontwerpen? Dat kan! Ontwerp en bestel dan eerst jouw gepersonaliseerde chocoladerepen via de Tony’s Chocolonely-webshop, geef ons het bestelnummer door, en wij zorgen ervoor dat jouw eigen in de doosjes worden geplaatst.

Geefmoment of individuele verzending

Wil je de Brievenbusbox ‘Gefeliciteerd’ zelf uitdelen aan collega’s? In dat geval versturen we alles in één keer naar hetzelfde adres. Als je liever individueel wilt versturen, lever dan de adressen bij ons aan en wij regelen de verzending voor je. Je kan ook gebruik maken van onze Felicitatiedienst, dan heb je helemaal geen omkijken meer naar het op tijd versturen van een verjaardagscadeau naar je collega’s.

Brievenbusbox in je eigen ontwerp

Lever je liever zelf een eigen ontwerp aan voor je Brievenbusbox Midi? Dat kan! Download het handige template, ga aan de slag met je ontwerp en lever het als drukklare pdf bij ons aan, dan doen wij de rest!

Extra informatie

Thema
Moment

Gefeliciteerd

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Midi – ‘Gefeliciteerd’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.