Brievenbusbox Midi – ‘Jij bent goud waard’

Jij bent goud waard! Geef een complimentje in stijl. Met deze Brievenbusbox toon jij je waardering aan die hardwerkende collega of je fijne zakenpartner. Een stralend cadeau met goudfolie!

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Prijs op aanvraag.

Brievenbusbox Midi – ‘Jij bent goud waard’

Toon je waardering aan je collega’s met een cadeau dat altijd in de smaak valt! Een origineel geschenk met een luxe uitstraling door het glimmende goudfolie. Maak je cadeau nog persoonlijker en personaliseer de Brievenbusbox met een persoonlijke boodschap én het logo van je bedrijf aan de binnenkant. De kartonnen inlay (reboard) wordt op maat gemaakt voor de inhoud. Afhankelijk van je keuze voor inhoud is het reboard (en daarmee het doosje) 16 mm of 25 mm hoog. Een ideaal brievenbuscadeau dus!

Inhoud van de Brievenbusbox Midi

Laat je waardering en dankbaarheid zien aan je collega’s, klanten en/of relaties en vul de Brievenbusbox met bijvoorbeeld:
  • Eén Tony’s Chocolonely reep (180 gram) in een smaak naar keuze
  • Twee Tony’s Chocolonely reepjes (50 gram) in twee smaken naar keuze
  • Andere (eetbare) verwennerijen, zoals een gevulde koek, stroopwafels, chocolaatjes
  • Cadeautjes in een bijpassend thema (thee, pen, notitieboekje, sleutelhanger, cadeaukaart, etc.)

Standaard wikkel of ontwerp je eigen wikkel

Kies je voor een reep of twee kleine repen van Tony’s Chocolonely? Dan komt er een bijpassende wikkel om de grote of kleine repen heen, zodat ze perfect passen bij het ontwerp van de Brievenbusbox! Je kunt ook je eigen wikkel maken. In dat geval bestel je eerst je gepersonaliseerde chocoladerepen in de webshop van Tony’s Chocolonely. Het bestelnummer geef je aan ons door. Omdat ADC Wihabo – de drukkerij achter Geef een Wow – de gepersonaliseerde wikkels van Tony’s drukt, zorgen wij ervoor dat jouw repen in de doosjes terechtkomen.

Zelf uitreiken of individueel verzenden

Ga je zelf de Brievenbusbox uitreiken aan klanten, collega’s of relaties? Dan versturen we alles in één keer naar hetzelfde adres. Liever individueel verzenden? Dat kan ook. Lever bij ons de adressen aan, dan zorgen wij voor de verzending.

Brievenbusbox Midi met eigen ontwerp

Wil je een Brievenbusbox Midi met eigen ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Maak je eigen ontwerp met behulp van de handige templates.

Extra informatie

Thema

Voor collega's, Zakelijke bedankjes

Moment

Bedankt

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Budget

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Midi – ‘Jij bent goud waard’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.