Motivatie

Aftelkalender ‘Bedankt Bosje Bloemen’

Hét alternatief voor een bosje bloemen als bedankje! Met deze vrolijke Aftelkalender van Mella Mella bedank je die leuke collega of fijne zakenpartner op een originele manier! We vullen de vakjes met overheerlijke Tiny Tony’s chocolaatjes.

Stap voor stap bestellen
Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor de Aftelkalender Medium (21×29 cm met Tiny Tony’s). Voor personaliseren, extra bewerkingen zoals foliedruk of spot-uv, en andere aanpassingen geldt een meerprijs.

20 stuks vanaf € 19,50 per stuk
50 stuks vanaf € 13,50 per stuk
100 stuks vanaf € 11,50 per stuk
500 stuks vanaf € 9,95 per stuk

Bedankt aftelkalender direct bestellen

Deze vrolijke Aftelkalender met ontwerp van Mella Mella bestel je vanaf 20 stuks op GeefeenWow.nl. We voorzien de Aftelkalender van jouw branding, zoals logo, huisstijlkleuren en tekst, zodat je ‘m direct kan inzetten.

Bedankje op maat

Wil je een eigen bedankt-kalender samenstellen met een ontwerp en/of cadeautjes op maat? Ook dat kan! Neem contact met ons op, dan werken we jouw idee samen uit.

Extra informatie

Thema

Motivatie

Moment

Bedankt

Inhoud Aftelkalender

7 Tiny Tony's

Gevuld met

Tiny Tony's

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Ontwerp

Kant en klaar, Makkelijk aan te passen, Op maat mogelijk

Voor jou geselecteerd

Offerte aanvragen

Vraag je offerte aan in 3 stappen! Na het invullen nemen we contact met je op met de prijzen voor jouw eigen Aftelkalender. 

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt!

Bedankt voor je aanvraag! Het formulier is succesvol verzonden, we gaan meteen aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.