Vitaliteit aftelkalender groen met open vakjes

Motivatie cadeaus voor personeel

Wil je jouw collega’s of medewerkers bedanken, feliciteren of motiveren? Geef een origineel motivatie cadeau van Geef een Wow. Met een Aftelkalender of Giftbox verras je op ieder moment! 

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Motiverende geefmomenten

Het leven zit vol momenten waarop we wel wat motivatie kunnen gebruiken: een felicitatie voor collega, wens je relatie veel succes of motiveer je medewerkers naar een betere leefstijl. Het kan allemaal met de relatiecadeaus van Geef een Wow!

Origineel bedankje

Je personeel bedanken voor hun inzet, een klant voor het plaatsen van een mooie bestelling of een zakelijke relatie voor de jarenlange samenwerking: wie je ook wil bedanken (en waarom), je doet het altijd goed met de Bedankt Aftelkalender!

Dag van de Zorg cadeau

Tijdens de Dag van de Zorg (of de Dag van de Verpleging) op 12 mei worden zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Geef je personeel een attentie op een manier die écht indruk maakt met één van de relatiecadeaus van Geef een Wow. Kies voor een van de ontwerpen op de website (wij passen ‘m aan in jouw huisstijlkleuren en met logo) of lever zelf een ontwerp aan!

In 7 weken naar een betere leefstijl

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk, zo blijf je langer gezond en zit je lekkerder in je vel. Met de Vitaliteit Aftelkalender besteed je 7 weken (of maanden, of dagen; aan jou de keuze) aandacht aan een goede leefstijl voor je medewerkers. In de vakjes van deze kalender vind je 7 leuke challenges met een bijpassend cadeautje die helpt om de challenge te behalen. 

Uniek verjaardagscadeau

Feliciteer je collega met een uniek en persoonlijk cadeau. Geef bijvoorbeeld een Gefeliciteerd Giftbox met een persoonlijk bericht en een lekkere (gepersonaliseerde) chocoladereep van Tony’s Chocolonely.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.