EK/WK

Aftelkalender Medium – ‘Hup Holland Hup’

Hup Holland Hup! Tijdens het EK/WK voetbal kleurt heel het land oranje en zitten we met z’n allen vol spanning voor de televisie. Met onze Hup Holland Hup Aftelkalender zorg je op een originele manier voor meer verbinding én plezier door samen met collega’s en klanten af te tellen naar de aftrap. Ook kun je de kalender uitstekend gebruiken om medewerkers, klanten en relaties uit te nodigen voor jouw EK- of WK-pool. Eén ding is zeker, je communicatie valt gegarandeerd op!

Zó geef jij een Wow!
Productinformatie
Hieronder vind je de vanaf-prijzen voor de Aftelkalender Medium (21×29 cm met cadeautjes). Voor personaliseren, extra bewerkingen zoals foliedruk of spot-uv, en andere aanpassingen geldt een meerprijs. 20 stuks vanaf € 21,75 per stuk 50 stuks vanaf € 15,75 per stuk 100 stuks vanaf € 13,75 per stuk 500 stuks vanaf € 12,25 per stuk

Hup Holland Hup, samen aftellen naar de aftrap

Met de ‘Hup Holland Hup’ Aftelkalender maak je jezelf klaar voor de eerste wedstrijd van Oranje! In de vakjes vind je unieke cadeautjes die je omtoveren tot echte Oranje-supporter. Achterop vind je het complete speelschema van het EK/WK. Dat maakt de kalender leuk én handig! We voorzien de Aftelkalender van jouw persoonlijke branding, zoals eigen tekst, logo en QR-code naar een WK-pool naar keuze!

WK-cadeautjes

Met deze Aftelkalender bereidt je jezelf helemaal voor op het EK of WK. De Aftelkalender is gevuld met vijf verschillende cadeautjes:
  • Oranje Hawaii krans
  • Rood-wit-blauwe schminkstift
  • Armbandje ‘Holland’
  • Oranje fluitje met koord
  • Tiny Tony’s
Kortom, alles wat je nodig hebt om ons Oranje aan te moedigen!

Organiseer je eigen bedrijfspool

Een bedrijfspool is een leuke manier om collega’s, klanten en/of relaties te activeren én enthousiasmeren voor het EK- of WK-voetbal. De onderlinge strijd tussen collega’s in de pool zorgt voor veel plezier en je brengt je bedrijf op een originele manier onder de aandacht bij klanten en relaties. Je maakt gemakkelijk je eigen pool aan bij Scorito.com of Intikkertje.nl. Deel de aanmeldlink met ons, dan verwerken we deze (als QR-code) in jouw EK/WK Aftelkalender. Zo maak je van je Aftelkalender en originele uitnodiging voor de voetbalpool!

Jouw eigen EK- of WK-moment

Wil je een écht unieke EK- of WK-kalender met cadeautjes op maat? Dat kan! Neem contact met ons op, dan werken we jouw idee samen uit.

Extra informatie

Afmetingen 29 × 21 × 2,7 cm
Thema

Inhaakmomenten

Moment

EK & WK

Inhoud Aftelkalender

Armbandje 'Holland', Fluitje met safetykoord, Hawaiikrans, Schminkstift rood-wit-blauw, Tiny Tony's

Formaat

Medium

Budget

€€€

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Aftelkalender Medium – ‘Hup Holland Hup’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.