Relatiecadeaus Sport

Relatiegeschenk EK/WK

Het EK 2024 staat voor de deur! Verras je collega’s, relaties of klanten met een origineel EK-cadeau. Nodig ze bijvoorbeeld uit voor jouw eigen EK-pool of bedrijfsevenement met een originele EK-Aftelkalender!

Aftelkalenders

Activeer je relaties, klanten en medewerkers voor je eigen bedrijfspool met je een EK-voetbal Aftelkalender!

Scoren met een origineel EK-relatiegeschenk

Er zijn veel verschillende momenten om een uniek relatiegeschenk cadeau te geven. Een mooi moment is in de aanloop naar een groot sportevenement, zoals het EK-voetbal in 2024. Met je eigen EK-Aftelkalender tel je samen met collega’s en relaties af naar de aftrap van het Europees Kampioenschap in Duitsland!

Organiseer je eigen EK-bedrijfspool

Een EK-bedrijfspool is een leuke manier om collega’s, klanten en/of relaties te activeren én enthousiasmeren voor het Europees Kampioenschap voetbal. De onderlinge strijd tussen collega’s in de pool zorgt voor veel plezier en je brengt je bedrijf op een originele manier onder de aandacht bij klanten en relaties. Je maakt gemakkelijk je eigen EK-pool aan bij Scorito.com of Intikkertje.nl. Deel de aanmeldlink met ons, dan verwerken we deze (als QR-code) in jouw EK Aftelkalender. Zo maak je van je Aftelkalender en originele uitnodiging voor de voetbalpool.

Klaar voor het EK voetbal

De EK-Aftelkalender is gevuld met verschillende cadeautjes: een oranje Hawaii krans, rood-wit-blauwe schminkstift, armbandje ‘Holland’, oranje fluitje met koord en een zoethoudertje; een Tiny Tony’s. Met deze cadeautjes maak je je klaar voor de eerste wedstrijd van Oranje. Achterop de kalender vind je het complete speelschema. Dat maakt de kalender leuk én handig!

Jouw eigen EK-moment

We voorzien de Aftelkalender van jouw persoonlijke branding, zoals eigen tekst, logo en QR-code naar een EK-pool naar keuze.

Wil je een écht unieke EK-kalender met cadeautjes op maat? Dat kan! Neem contact met ons op, dan werken we jouw idee samen uit.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.