Originele relatiegeschenken

Het geven van een mooi en origineel relatiegeschenk is het leukste om te doen! Aan je relaties, je klanten en je team. Kies uit de unieke relatiecadeaus; gepersonaliseerde relatiegeschenken die écht opvallen.

Geef een relatiegeschenk op maat

Wil je jouw collega’s, relaties of klanten verrassen met een écht uniek cadeau? Ontwerp dan zelf jouw relatiegeschenk, helemaal in je eigen branding. Lever de pdf drukklaar bij ons aan en wij doen de rest! 

Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Geef een uniek relatiegeschenk!

Wat is nou leuker dan het geven van een uniek geschenk? Wens je relaties fijne feestdagen of bedank je werknemers voor het harde werken. Er zijn zó veel momenten om een geschenk te geven.

Met een relatiecadeau van Geef een Wow zorgt je voor een WOW-moment bij de ontvanger!

Wat is een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk is een geschenk of cadeau dat je bij een speciale gelegenheid geef aan (zaken)relaties (zoals leveranciers, partners, vrijwilligers of andere betrokkenen), klanten of personeel.

Een relatiegeschenk kan je meestal bedrukken met je eigen logo, of zelfs aanpassen naar je huisstijlkleuren, zodat het geschenk je branding ondersteunt.

Wanneer geef je een cadeau aan je relaties of personeel?

Wil je iemand bedanken, feliciteren of uitnodigen? Je medewerkers activeren voor een vitaliteitstraject of pool voor het EK/WK voetbal? Of stuur je een originele attentie met de feestdagen, zoals Pasen of Kerst? Er zijn zoveel momenten te bedenken om een relatiecadeau van Geef een Wow te geven! Onze Aftelkalenders en Brievenbusboxen kan je op veel verschillende momenten inzetten!

Een origineel geschenk in jouw huisstijl

De relatiegeschenken (of relatiecadeaus zoals wij ze zelf noemen) van Geef een Wow kan je volledig aanpassen in je eigen huisstijl (met kleuren en logo) én personaliseren met een persoonlijke boodschap. Of ontwerp zelf een relatiegeschenk op maat met onze handige templates.

Wil jij eens sparren over de mogelijkheden voor een relatiegeschenk op maat? Stuur ons een e-mail met jouw wensen en we nemen contact op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken!

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Maak je relatiegeschenk nóg persoonlijker door je cadeau te personaliseren. Voeg de naam van de ontvanger of een persoonlijk bericht toe aan je geschenk.

Om een Aftelkalender of Brievenbusbox te personaliseren en/of individueel te versturen gebruik je het template voor het adressenbestand.

Relatiegeschenk in kleine oplage

De Aftelkalenders, Brievenbusboxen en Giftpacks van Geef een Wow zijn ook verkrijgbaar in een kleine oplage. Je vraagt gemakkelijk een offerte aan op de pagina van jouw favoriete geschenk. 

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.