Feestdagen relatiecadeaus

Relatie­geschenk Eindejaar

Weer een jaar voorbij! Het einde van het jaar is hét perfecte moment om jouw medewerkers en relaties te verrassen met een origineel eindejaarsgeschenk! 

Brievenbusbox Eindejaar

Ontdek onze Brievenbusboxen om jouw medewerkers en relaties te bedanken aan het einde van het jaar. 

Aftelkalender Eindejaar

Een Aftelkalender is een origineel eindejaarsgeschenk en op veel manieren in te zetten. Tel af naar kerst, naar Oud & Nieuw of begin het nieuwe jaar goed met nieuwjaarswensen! 

Inspiratie voor je eindejaarsgeschenk

Er is zoveel mogelijk als het gaat om het verrassen van je collega’s, klanten en relaties met kerst. Hieronder zie je voorbeelden van hoe onze klanten een wow gaven! 

Geef een eindejaarsgeschenk op maat

Ontwerp zelf een Aftelkalender of Brievenbusbox als eindejaarsgeschenk in je eigen huisstijl. Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Relatiegeschenken voor Eindejaar

Bedankt zeggen hoeft niet ingewikkeld te zijn, en daarom hebben wij bij Geef een Wow perfecte relatiegeschenken voor het einde van het jaar. Of je nu je hardwerkende collega’s, gewaardeerde klanten of betrouwbare relaties wilt bedanken, onze Brievenbusboxen en Aftelkalenders zijn ideaal om ‘dankjewel’ te zeggen.

Eindejaarsgeschenk per post

Onze Aftelkalenders (Medium en Large) en Brievenbusboxen passen door de brievenbus. Zo bezorg je een relatiegeschenk per post en geef je op afstand een warm bedankje. Wanneer je ons de adresgegevens aanlevert, verzenden wij op het gewenste moment de geschenken naar de ontvangers. Eenvoudig, efficiënt, en gegarandeerd een positieve verrassing!

Persoonlijk bedankje voor collega's

Collega’s zijn vaak onmisbaar voor het succes van een bedrijf. Laat je team weten dat je hun inzet waardeert met een persoonlijk eindejaarsgeschenk voor collega’s. Een kleine blijk van waardering kan een groot verschil maken en onze relatiegeschenken zijn perfect om dit gevoel over te brengen.

Eindejaarsgeschenk voor relaties

Een soepele samenwerking verdient een passend bedankje voor relaties. Het sturen van een eindejaarsgeschenk naar je relaties kan de band versterken en benadrukt de fijne samenwerking. Of het nu gaat om een langdurige zakelijke partner of een nieuwe samenwerking, met een eindejaarsgeschenk laat je zien dat je iedere samenwerking waardeert. 

Een bedankje voor klanten

Klanten zijn van onschatbare waarde voor het succes van jouw bedrijf. Daarom is het sturen van een eindejaarsgeschenk naar klanten niet alleen een gebaar van waardering, maar versterkt het ook het vertrouwen. Laat zien dat je hun loyaliteit op prijs stelt en maak van het eindejaar een moment om samen te vieren.

Eindejaarsgeschenk met logo en eigen tekst

Personalisatie voegt een persoonlijk tintje toe aan het eindejaarsgeschenk én laat zien dat je de ontvanger écht kent. Alle Aftelkalenders en Brievenbusboxen kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van de ontvanger. Voeg een bedrijfslogo toe en schrijf een persoonlijke boodschap. Hoe persoonlijker, hoe beter!

Maak indruk met een origineel eindejaarsgeschenk

Een relatiegeschenk versturen aan het einde van het jaar is het perfecte moment om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Bij Geef een Wow bieden we zelfs de mogelijkheid om een relatiegeschenk compleet in je eigen huisstijl te maken. Zo kom je niet alleen verrassend, maar ook professioneel voor de dag. Of je het ontwerp nu in eigen huis doet of dit uitbesteedt aan een bureau, wij zorgen voor het ‘wow’-effect! Met onze handige templates kan je direct aan de slag met jouw eigen, originele eindejaarsgeschenk. 

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.