Over Geef een Wow

Het geven van een mooi en uniek cadeau is het leukste om te doen! Aan je relaties, je klanten en je team. Daarvoor is er Geef een Wow, een webshop vol relatiecadeaus die écht opvallen. Voor een onvergetelijke indruk – in te zetten op de leukste momenten.

Over Geef een Wow

Een onvergetelijke indruk

Bijzonder drukwerk, lekkere chocola en een flinke dosis creativiteit. Uit die combinatie ontstond de allereerste Aftelkalender: een nieuwjaarsgeschenk voor klanten van ADC Wihabo, gevuld met Tiny Tony’s, om af te tellen naar het nieuwe jaar. Die eerste aftelkalender bleek een succes: we maakten de Aftelkalender daarna ook voor andere klanten, zoals Microsoft, VodafoneZiggo, Envida, ‘t Zusje en DRN. Allemaal met hun unieke ideeën en branding. En allemaal gaven ze een ‘Wow’ bij de ontvanger. Vanuit dit gevoel van verbinding is Geef een Wow ontstaan; een webshop met écht unieke cadeaus die een onvergetelijke indruk maken op jouw collega’s, klanten of relaties.

Ruim 35 jaar ervaring

Achter Geef een Wow staat ADC Wihabo, een drukkerij uit Geffen met ruim 35 jaar ervaring in de wereld van drukwerk, verpakkingen en relatiegeschenken. Al jaren drukken, verpakken én versturen zij de gepersonaliseerde wikkels voor Tony’s Chocolonely en voor Tintelingen maken ze ieder jaar bijzondere kerstgeschenken met unieke codes.

Ontdek alle mogelijkheden van Geef een Wow

Op Geef een Wow ontdek je alle mogelijkheden voor het geven van jouw unieke relatiegeschenk. Kies uit de leukste ontwerpen of maak ‘m op maat in je eigen branding! Wat je wens ook is, we denken graag met je mee!

Geef een Wow is een merk van ADC Wihabo bv

Opvallen op het juiste moment

Download onze brochure en maak kennis met onze bijzondere Aftelkalenders, unieke Brievenbusboxen en gezellige Giftpacks én de momenten om ze te geven. Kortom, laat je inspireren voor het geven van een Wow!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.