Het verhaal van Dorien

Dorien is eigenaresse van DRN Cards & Concepts, een kaartjesplatform voor designers die hun eigen merk online in de markt willen zetten. Voor haar nieuwjaarsgeschenk koos ze voor een unieke Aftelkalender, helemaal in haar eigen branding. Hier lees je haar verhaal.
DRN Magic Aftelkalender

Verbinding met onze klanten

“DRN is een creatief bedrijf en altijd bezig met origineel drukwerk. Voor onze klanten zoeken we elk jaar een uniek nieuwjaarsgeschenk. Hiermee willen we altijd een mooie intentie voor het nieuwe jaar neerzetten én gaan voor de verbinding met onze klanten. Even weg van het alledaagse.”

Een uniek geschenk

Verbinding, opvallen, een unieke boodschap, bijdragen aan de missie… en het liefst via de brievenbus versturen. Al deze voorwaarden voor een uniek geschenk vond Dorien in de Aftelkalender.

Veel leuke complimenten

“De Aftelkalender was echt een makkelijk en perfect cadeau!”, vertelt Dorien enthousiast. “We kozen voor de kalender met 7 vakjes. We hebben ‘m helemaal in eigen huisstijl ontworpen en laten drukken met koperfolie voor de extra feestelijke touch. De vakjes zijn gevuld met Tiny Tony’s. Altijd lekker voor iedereen. Achter de deurtjes vond je daarnaast ook nog 7 goede voornemens die je als ondernemer toch elk jaar weer wilt maken. Denk aan meer tijd voor jezelf, een goede money-mindset, ontspanning en het zetten van scherpe doelstellingen. Het cadeau was een groot succes; we hebben zoveel leuke complimenten gekregen!”

De kalender vaker inzetten

Op de vraag of Dorien nog een keer de Aftelkalender zou inzetten, antwoord ze: “Jazeker! Je kan deze kalender op zoveel leuke momenten inzetten, ook met andere bijpassende cadeautjes. En het was het ook het makkelijkste cadeau, omdat het direct voor ons werd verstuurd.”

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.