Het verhaal van ‘t Zusje

‘t Zusje viert de feestdagen al jaren met een sfeervolle kerstcampagne. In 2022 lieten ze, als aanvulling op deze campagne, hun eigen kerst aftelkalender door Geef een Wow. Samen met Maik van Breda, online marketeer bij ‘t Zusje, blikken we terug op een mooie samenwerking.

Kerst Aftelkalender van 't Zusje

Magische tijd

“Kerst is altijd een magische tijd, vooral bij ‘t Zusje. Zowel online als in onze restaurants besteden we veel aandacht aan deze periode”, begint Maik. “Met diverse winacties, belevingen, merkactivaties en dit jaar dus een aftelkalender, proberen we bij ‘t Zusje iedere kerst magisch te maken.”

Het idee speelt al jaren

Maik geeft aan dat de wens voor de ontwikkeling van een kerstkalender al jaren speelt. “Echter is de productie en realisatie een grote uitdaging. Tenminste, dat dachten we”, vertelt Maik. Door een oud-collega werden ze geïntroduceerd aan Geef een WOW en zagen ze wat er allemaal mogelijk is. “Eindelijk konden we onze wens laten uitkomen en een unieke aftelkalender laten maken speciaal voor de gasten van ‘t Zusje.”

Bijzondere kerstkalender

Wat de aftelkalender van ‘t Zusje zo speciaal maakt? Het formaat! De Zusje kerstkalender is maar liefst 54 centimeter hoog, 32 centimeter breed en 7,5 centimeter diep. Het diepzwarte ontwerp met goudfolie, helemaal in de huisstijl van ‘t Zusje, werd aangeleverd door t Zusje en door Geef een Wow drukklaar gemaakt. Ook zorgde Geef een Wow voor vouwen en vullen van de kalender. Dat bracht nog wel een uitdaging met zich mee…

kerstkalender van 't zusje

Produceren onder tijdsdruk

“We zijn dit project met positieve energie, maar wel íets te laat, begonnen”, zegt Maik lachend. “Tijd was daardoor onze grootste uitdaging. De aftelkalender bevat 7 unieke Zusje items, waaronder een hele gave Zusje munt ter waarde van €50,-. Omdat het ging om unieke items, die niet standaard te bestellen zijn, moest de timing perfect op elkaar aansluiten. We moesten ervoor zorgen dat alle items op tijd bij Geef een Wow waren, zodat ze de aftelkalenders op tijd klaar zouden hebben voor de start van de kerstcampagne.” Kleine spoiler: het is ‘t Zusje gelukt om de unieke items voor de 500 kalenders op tijd aan te leveren. En de kalenders? Die waren op tijd af! 

't Zusje kerstcampagne

Met een online campagne, onder andere via Instagram en Facebook, is de aftelkalender van ‘t Zusje aan hun klanten gepresenteerd: ‘t Zusje Kerstkalender. Ook was de kalender te koop in alle 33 restaurants. De kopers van de kerstkalender waren razend enthousiast. Vooral het originele idee en de unieke Zusje items in de kalender werden geprezen. “Het ging ons echt om de kerstboodschap, samen genieten”, besluit Maik. “We waren op zoek naar een cadeau in onze eigen huisstijl dat mensen elkaar rondom de feestdagen konden geven. Dat is helemaal gelukt!”

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.