Verhaal van ‘t Zusje Kerstkalender

‘t Zusje viert de feestdagen al jaren met een sfeervolle kerstcampagne. In 2022 hebben ze als aanvulling op deze campagne hun eigen aftelkalender voor kerst laten maken. Samen met Maik, online marketeer bij ‘t Zusje, blikken we terug op een mooie samenwerking.

Kerst Aftelkalender van 't Zusje

Magische tijd

“Kerst is altijd een magische tijd, vooral bij ‘t Zusje; zowel online als in onze restaurants besteden we veel aandacht aan deze periode”, begint Maik. Met diverse winacties, belevingen, merkactivaties en dit jaar dus een aftelkalender, proberen ze bij ‘t Zusje iedere kerst magisch te maken.

Het idee speelt al jaren

Maik geeft aan dat de wens voor de ontwikkeling van een kerstkalender al jaren speelt. “Echter is de productie en realisatie een grote uitdaging. Tenminste, dat dachten we”, vertelt Maik. Door een oud-collega werden ze geïntroduceerd aan Geef een WOW en zagen ze wat er allemaal mogelijk is. “Eindelijk konden we onze wens laten uitkomen en een unieke aftelkalender laten maken speciaal voor de gasten van ‘t Zusje.”

Produceren onder tijdsdruk

“We zijn dit project met positieve energie, maar wel iets te laat, begonnen”, zegt Maik lachend. Tijd was daardoor de grootste uitdaging. De aftelkalender bevat 7 unieke Zusje items, waaronder een hele gave Zusje munt t.w.v. €50,-. Al deze items dienden voor een bepaalde tijd in handen te zijn bij Geef een WOW om de beloofde levertijd waar te maken. De items die in de aftelkalender zouden komen waren uniek en dus niet standaard te bestellen. Dit zorgde ervoor dat de timing perfect op elkaar aan moest sluiten als we de aftelkalender op tijd in huis wilden hebben. Uiteindelijk is het ‘t Zusje gelukt om de unieke items op tijd bij Geef een WOW te hebben, waardoor de 500 aftelkalenders op tijd af waren.

't Zusje kerstcampagne

De aftelkalender is door ‘t Zusje gepresenteerd via de online campagne. Ook was de kalender te verkrijgen in alle 33 restaurants. De mensen die de kalender hebben aangeschaft waren razend enthousiast! Iedereen vond het een origineel idee en helemaal omdat deze kalender unieke Zusje items bevatte.

“Het ging ons echt om de kerstboodschap, samen genieten”, aldus Maik. ‘t Zusje was op zoek naar een ‘branded’ cadeau dat mensen elkaar rondom de feestdagen konden geven. Dat is volgens ‘t Zusje helemaal gelukt.

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt!

Bedankt voor je aanvraag! Het formulier is succesvol verzonden, we gaan meteen aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.