Relatiecadeaus Sport

Relatiegeschenken voor sport­evenementen

Maak van de grote sportevenementen een geefmoment! Verras je relaties met een origineel relatiecadeau in het thema van het WK voetbal of de Tour de France.

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Geef een uniek Sport geschenk

Er zijn veel verschillende momenten om een uniek relatiegeschenk cadeau te geven. Een mooi moment is in de aanloop naar een groot sportevenement. Tel samen met collega’s en relaties af naar de aftrap van het WK, de eerste etappe van de Tour de France of de start van het Formule 1 race op Zandvoort!

Aftrap van het WK voetbal

Geef je medewerkers een origineel WK voetbal-relatiegeschenk. Met de WK Aftelkalender maak je heel het bedrijf enthousiast voor het WK. Tel samen af naar de eerste wedstijd van Oranje en nodig collega’s, klanten en/of relaties uit om mee te doen met je eigen WK-pool.

Aftellen naar de Formule 1 in Zandvoort

Na jaren staat Zandvoort weer op de Formule 1-agenda. Met een Formule 1 Aftelkalender neem je relaties en collega’s mee in aanloop naar de enige F1-race in Nederland.

Start van de Tour de France

De Tour de France; een groots wielerevenement waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Tel samen met wielerfans af naar de start van ‘La Grande Boucle’ of naar de spannendste ritten in de Ronde van Frankrijk! Ook bij een Tour de France kalender is het mogelijk om personeel en relaties uit te nodigen voor je eigen wielerspel, bijvoorbeeld via Scorito.

Olympische Spelen

Het grootste sportevenement ter wereld, de Olympische Spelen, is een spectaculair moment om je relaties of klanten te verrassen! Met een Olympische Spelen Aftelkalender tel je met TeamNL – hét sportteam van Nederland – af naar de opening van de Winter- of Zomerspelen.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt!

Bedankt voor je aanvraag! Het formulier is succesvol verzonden, we gaan meteen aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.