Giftbox

Giftboxen

Het geven van een een relatiegeschenk wordt nog leuker met een Giftbox of Giftpack van Geef een Wow! Helemaal aan te passen met eigen tekst en logo. Kies je favoriet uit de standaard ontwerpen of ga aan de slag met een ontwerp op maat.

Giftbox op maat?

Ontwerp zelf een Giftbox, helemaal in je eigen branding. Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Geef een originele Giftbox cadeau

Of je nu iemand wil bedanken voor een goede samenwerking of een fijne kerst wil wensen, met onze originele Giftboxen verras je die collega, klant of zakenrelatie met een lekkere Tony’s Chocolonely reep, maar dan op een verrassend leuke manier! 

Met de Giftboxen van Geef een Wow geef je één of meerdere Tony’s Chocolonely repen in een leuke cadeauverpakking.

Wat is een Giftbox?

Een Giftbox is een verrassende cadeauverpakking gevuld met één, twee of drie (gepersonaliseerde) repen van Tony’s Chocolonely. Er zijn zó veel momenten om iemand te verrassen met een lekkere chocoladereep. 

Het lekkerste brievenbuscadeautje

De Giftboxen versturen we als brievenbuspakketje. We verpakken het geschenk in een bruine verzenddoos met een neutrale sluitzegel. 

Wil je de Giftboxen zelf uitdelen aan je klanten, relaties of personeel? Dan versturen we je bestelling naar één adres.

Welke Giftboxen zijn er?

De Giftboxen zijn er in drie soorten: voor één reep, twee repen en drie repen. Je kan kiezen uit de standaard ontwerpen op de website of maak een Giftbox op maat met behulp van onze handige templates.

Kan je Tony's Chocolonely repen personaliseren?

Een Giftbox is gevuld met één, twee of drie repen van Tony’s Chocolonely. Je kan zelf kiezen of je de Giftbox vult met gepersonaliseerde repen of standaard repen, zoals je die kent uit de supermarkt. Je eigen wikkel Via de Chocoshop van Tony’s Chocolonely bestel je heel gemakkelijk jouw zelfontworpen wikkel. Omdat Wihabo de gepersonaliseerde wikkels drukt én verstuurd, kunnen we jouw chocoladebestelling ‘onderscheppen’ en ze in de Giftboxen van Geef een Wow verwerken.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.