Pasen

Brievenbusbox M – ‘Paaseitjes’

Ben je op zoek naar een vrolijke Paasverrassing? Ontdek onze Brievenbusbox S ‘Paaseitjes’ , een perfect cadeau om een glimlach op het gezicht van collega’s, relaties of klanten te toveren. In het handige brievenbusdoosje zitten 12 heerlijke paaseitjes van Tony’s Chocolonely in verschillende smaken.

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Aantal Prijs per stuk
25 €12,81
50 €11,12
75 €10,56
100 €10,27
150 €9,99
250 €9,77

Brievenbusbox M – ‘Paaseitjes’

De Brievenbusbox M ‘Paaseitjes’ is het ideale breivenbuscadeau voor Pasen! Verras je collega’s, relaties of klanten met een heerlijk, origineel én persoonlijk paasgeschenk. Het doosje is ongeveer 2,5 cm hoog en past zo perfect door de brievenbus. De voorkant van het doosje heeft een vrolijk ontwerp, dat perfect past bij het paasfeest. Voor het doosje kan je kiezen uit drie kleuren: paars, oranje of rood. De tekst op de voorkant van het doosje mag je ook zelf kiezen, denk aan:
  • Vrolijk Pasen
  • Hello Easter
  • Hoppy Easter
Aan de binnenkant is er ruimte voor het logo van je bedrijf én een persoonlijke boodschap. Bedank je collega’s hier bijvoorbeeld voor hun inzet, je klanten voor het vertrouwen of je relaties voor de fijne samenwerking. Een ding is zeker: als je met Pasen een relatiegeschenk stuurt, laat je bij de ontvangers een positieve indruk achter!

Eén ei is geen ei – paaseitjes van Tony’s Chocolonely

Zoals de naam al doet vermoeden is de Brievenbusbox M ‘Paaseitjes’ gevuld met niet één, maar 12 heerlijke paaseitjes in verschillende smaken van Tony’s Chocolonely. In de Brievenbusbox zit een ‘nestje’ waarop de paaseitjes komen te liggen.

Zelf uitdelen of versturen naar thuisadressen

Overhandig je de Brievenbusbox persoonlijk aan jouw personeel of relaties met Pasen? Dan sturen we de geschenken naar één adres. Wil je jouw collega’s, relaties of klanten thuis verrassen met het Paasgeschenk? Dan zorgen wij voor de verzending naar individuele adressen. In dat geval lever je de thuisadressen van je collega’s of relaties bij ons aan, en wij zorgen voor de verzending. Uiteraard op tijd voor Pasen!

Ingrediënten Tony’s Chocolonely paaseitjes

Kan sporen bevatten van gluten, eieren, pinda, melk en noten. EAN code: 8719956492938

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Pasen

Formaat

M

Budget

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox M – ‘Paaseitjes’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.