Pasen

Brievenbusbox Midi – ‘Vrolijk Pasen’

Wil je dit jaar Pasen op een speciale manier vieren? Onze Brievenbusbox Midi ‘Vrolijk Pasen’ is hét perfecte geschenk om een glimlach te toveren op het gezicht van collega’s, relaties of klanten. Gevuld met een heerlijke Paasreep van Tony’s Chocolonely, is dit een feestelijke Paasverrassing in een origineel brievenbusdoosje!

Stap voor stap bestellen
Productinformatie
Aantal Prijs per stuk
25 €12,61
50 €10,92
75 €10,36
100 €10,08
150 €9,80
250 €9,57

Brievenbusbox Midi – ‘Vrolijk Pasen’

Vier Pasen op een smaakvolle manier met onze Brievenbusbox Midi ‘Vrolijk Pasen’, gevuld met een heerlijke Paasreep van Tony’s Chocolonely. Een eenvoudig, maar doordacht geschenk dat perfect is voor collega’s, relaties of klanten. Dit paascadeau is niet alleen lekker, maar ook persoonlijk! De kartonnen inlay (reboard) van deze Brievenbusbox wordt op maat gemaakt voor de Paasreep. Het doosje is ongeveer 1,8 cm hoog en past zo perfect door de brievenbus.

Paasreep van Tony’s Chocolonely

Onze Brievenbusbox bevat een heerlijke Paasreep. Je kan kiezen uit de volgende smaken:
  • Paasreep melk met spijs en nootjes
  • Paasreep melk meringue citroen
  • Paasreep melk karamel zeezout

Persoonlijk uitdelen of apart versturen

Wil je de Brievenbusbox zelf uitdelen vlak voor Pasen? Dan versturen we jouw complete bestelling naar één adres. Wil je jouw collega’s, relaties of klanten thuis verrassen met de Paasattentie? Dan zorgen wij voor de individuele verzending. In dat geval lever je de thuisadressen van je collega’s of relaties bij ons aan, en wij zorgen voor de verzending. Uiteraard op tijd voor Pasen!

Ingrediënten Tony’s Chocolonely repen

SPIJS EN NOOTJES: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, 8.33% amandelspijs (amandelen, suiker, bevochtigingsmiddel (glycerol), cacaopoeder), 4.44% amandel, emulgator (lecithinen (soja)). Kan sporen bevatten van gluten, eieren en noten. EAN code: 8719956491139. MERINGUE CITROEN: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, 3.33% meringue (suiker, kippenei-eiwit, tarwezetmeel), 1.94% abrikoosstukjes met citroensmaak (glucosestroop, abrikoos, citroensapconcentraat, suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel (natriumalginaat)), emulgator (lecithinen (soja)). Kan sporen bevatten van gluten, eieren en noten. EAN code: 8717677334667. KARAMEL ZEEZOUT: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, 10.00% karamel stukjes (suiker, glucosestroop, room (melk), boter (melk)), 0.50% zeezout, emulgator (lecithinen (soja)). Kan sporen bevatten van gluten, eieren en noten. EAN code: 8717677334667.

Extra informatie

Thema

Feestdagen

Moment

Pasen

Formaat

Midi

Budget

Ontvanger

Collega, Klant, Relatie

Past door de brievenbus

Past door de brievenbus

Personaliseren mogelijk

Ja

Vraag een offerte aan voor de Brievenbusbox Midi – ‘Vrolijk Pasen’!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.