Het verhaal van Marga

Na ruim 47 jaar in de zorg te hebben gewerkt, ging Marga (65) in juni met pensioen. Als bedankje voor haar collega's bestelde ze een Tony's Giftbox met een eigen ontwerp.
Bedankje pensioen Giftbox

Origineel afscheidscadeau

“Een doos Merci als bedankje kennen we allemaal en is niet echt meer origineel,” vertelt Marga. “Ik wilde graag iets origineels om cadeau te geven aan de collega’s met wie ik al die jaren heb samengewerkt. Liefst ook iets met een persoonlijke boodschap.”

Persoonlijke boodschap

“Mijn dochter werkt bij Wihabo en tipte me op de Tony’s Giftboxen: een mooie uitdeelverpakking met één reep Tony’s Chocolonely. Ik besloot om de reep niet te personaliseren, maar om aan de binnenkant van het doosje een persoonlijke boodschap te zetten.”

Goed in de smaak

“Ik deelde de Tony’s Giftboxen uit tijdens verschillende afscheidsmomentjes met collega’s. Gelijk al kreeg ik erg leuke reacties op het cadeau. Collega’s waarderen de persoonlijke tekst en de creativiteit, maar ook de chocola van Tony’s Chocolonely viel goed in de smaak!”

“Zelf was ik ook erg blij met het resultaat. Dit is het laatste wat je deelt met je collega’s en dat moet dan wel goed zijn!”

Giftbox op maat?

Wil jij collega’s, relaties of klanten verrassen met een Giftbox met een eigen ontwerp? Of  helemaal in je eigen branding. Download onze makkelijke Giftbox-templates en ga zelf aan de slag!

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.