Het EK-verhaal van Wihabo

Wihabo is niet alleen een innovatieve drukkerij; het is de huisdrukker van Geef een Wow! In aanloop naar het EK in 2021 gaf Wihabo haar werknemers een EK-Aftelkalender cadeau. Om samen af te tellen naar de aftrap.
Aftelkalender EK voetbal

Uitnodiging voor onze medewerkers

“Voor het EK voetbal van 2021 organiseerden we vanuit Wihabo een EK-pool voor onze medewerkers en relaties,” vertelt Ruud Bosch, Commercieel Directeur van Wihabo. “We wilden niet zomaar een uitnodiging sturen, maar onze medewerkers op een ludieke manier uitnodigen om mee te doen aan de EK-pool. Daarvoor hebben we de Aftelkalender ingezet.” 

Een keer wat anders

Ruud: “Normaal gesproken zouden we een mailtje sturen om alle werknemers op de hoogte te brengen van onze EK-pool. Dit jaar wilden we het een keer anders doen. Met de EK-Aftelkalender – gevuld met leuke cadeautjes waarmee je jezelf omtovert tot echt Oranjesupporter – maakten we collega’s nóg enthousiaster voor het EK voetbal.”

Typisch Wihabo dingetje

“Wihabo is een innovatief, maar vooral ook creatief bedrijf,” aldus Ruud. “We zijn altijd op zoek naar bijzondere dingen die we voor onze medewerkers kunnen doen. De kalender was een ludieke manier om met zijn allen af te tellen naar de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal. De medewerkers vonden het een leuk cadeau en lieten achteraf weten dat het een écht typisch Wihabo dingetje was.”

Nóg meer mogelijkheden

“De EK-Aftelkalender was een groot succes en zette ons aan het denken. Wat zijn nog meer goede momenten om een Aftelkalender te geven? De eerste werkdag van een nieuwe werknemer, misschien? Dat is een heel mooi moment om Wihabo op een leuke manier te introduceren. Daarom zijn we op dit moment druk bezig met het maken van onze eigen onboarding aftelkalender, helemaal in stijl van Wihabo!”

Aftelkalender op maat?

Met een relatiegeschenk in je eigen huisstijl laat je pas écht een goede indruk achter bij relaties, klanten en collega’s! Ontwerp zelf een Aftelkalender, helemaal in je eigen branding! Download onze makkelijke Adobe-templates en ga zelf aan de slag.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.