Rode bubbel envelop banner

Mijn Tony's

Verstuur jouw gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely in stijl. Met onze verzendverpakkingen verstuur jij je zelf ontworpen Tony’s repen naar meerdere adressen in Nederland: jouw collega’s, relaties of klanten ontvangen de gepersonaliseerde Tony’s reep gewoon thuis in de brievenbus!

Kies je Tony's verzendmethode

Gepersonaliseerde Tony's repen bezorgen op de deurmat

Verstuur de door jouw gepersonaliseerde repen van Tony’s Chocolonely in een verzendverpakking van Geef een Wow. Kies je verzendmethode, geef de adressen door en wij zorgen ervoor dat je Tony’s reep in een luchtkussenenvelop of luxe Giftbox bij de ontvanger op de deurmat valt!

Verzenden in een bubbelenvelop

De luchtkussenenveloppen of bubbelenveloppen zijn ideaal als verzendverpakking voor jouw Tony’s bestelling. Aan de binnenkant van de enveloppen zit een laagje bubbeltjesplastic. Zo wordt jouw chocoladeverrassing veilig op de deurmat bezorgd! 

Wat is een Tony's Giftbox?

Een Tony’s Giftbox is een verassende verzendverpakking gevuld met één of twee (gepersonaliseerde) Tony’s Chocolonely repen. Kies één van de Giftbox ontwerpen op deze website of ontwerp je eigen Giftbox (met eigen tekst en logo) met behulp van onze handige templates. 

Verzendopties via PostNL

We verzenden jouw gepersonaliseerde Tony’s met PostNL Partijenpost. Je hebt daarbij de keuze uit drie verzendopties: ’24-uur’, ’48-72 uur’ en ‘nextweek’. Klik op de opties om de bezorgdagen te bekijken.

Jouw Tony's versturen in 5 stappen

Stap 1

Ontwerp je eigen reep in Tony’s Chocoshop en bestel het gewenste aantal via Tony’s Chocolonely.

Stap 2

Kies jouw favoriete Tony’s verzendverpakking op Geefeenwow.nl: de standaard bubbelenvelop, een luxe metallic bubbelenvelop of een Giftbox. Heb je gekozen voor een Giftbox? Kies het design, laat een design op maat ontwerpen of lever zelf een design aan. Ga je zelf aan de slag? Maak dan altijd gebruik van onze templates.

Stap 3

Houd het VW-nummer bij de hand tijdens het bestellen. Je vindt dit nummer in de bestelbevestiging (via e-mail) van Tony’s Chocolonely.

Stap 4

Kies het aantal ontvangers en voeg de adressen toe van de ontvangers. Upload de adressen handmatig óf gebruik het Excel-template om de adressen in bulk te uploaden.

Stap 5

Kies de verzenddatum en rond de bestelling af. Wij zorgen dat jouw gepersonaliseerde Tony’s repen op de juiste

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.