Ga samen met je collega's de EK strijd aan!

Het EK Voetbal komt eraan! Iedereen heeft het erover, ook op de werkvloer. Wat is er nou leuker dan met je collega’s onderling de strijd aan te gaan in een bedrijfspoule? Gezellig, goed voor de teamspirit en lekker competitief!

Maar hoe zorg je er nu voor dat alle collega’s deel gaan nemen aan deze onderlinge wedstrijd? Natuurlijk wil je dit op een originele en creatieve
manier doen. Wij helpen je daar graag bij! Met behulp van onze te gekke EK-items betrek je alle collega’s op een leuke manier.

Leuk, gemakkelijk en voor elke prijsklasse

Van Pop-up kaart tot speciale Aftelkalender. We bieden je verschillende mogelijkheden om je collega’s aan te wakkeren voor jullie EK bedrijfspoule. Allemaal voorzien van een persoonlijk bericht, een QR-code naar jullie poule en natuurlijk jullie bedrijfslogo. En in vier van onze vijf producten vind je ook nog een leuke gadget! Voor elke prijsklasse is er een manier om je medewerkers te activeren! Ontdek ze hieronder. 

Bekijk onze EK producten

Breng-je-werkplek-in-EK-sferen-pakketten!

Jullie eigen EK-bedrijfspoule

Een EK poule zorgt voor 4 weken lang plezier en een gezonde competitiviteit op de werkvloer. Dit kan met al je collega’s, maar ook per afdeling of vestiging. Het maken van deze poule doe je zelf gemakkelijk online. Wij zetten er alvast een paar voor je op een rij:
– Scorito
– Voetbalpoules.nl
– Intikkertje

Voor welke stijl gaan jullie?

Alle producten zijn verkrijgbaar in twee stijlen: Show Your Skills en Beat Your Boss. Kies de stijl die het beste bij jullie organisatie past!

Show Your Skills
Sta op en laat zien wat je kunt! Show Your Skills is jullie
podium om te stralen en je voetbalkennis te tonen
aan alle collega’s. 

Beat Your Boss
Ben jij klaar om de concurrentie te verpletteren en je baas
(en die ene irritante collega die het altijd beter denkt te
weten) te laten zien wie er echt de baas is als het gaat om
voetbalkennis?

Direct sfeer op kantoor met de promopakketten!

Je wil natuurlijk jullie kantine, gangpaden en misschien zelfs vergaderruimtes in thema brengen voor het EK Voetbal. Daarvoor hebben we dit Breng-je-werkplek-in-EK-sferen-pakket!

Wil jij een stapje verder en ook de EK beker in huis halen?
Dat kan met het Breng-je-werkplek-in-EK-sferen-pakket PLUS! Gebruik de beker bijvoorbeeld als wisseltrofee voor de medewerker aan top van het klassement en verhoog de drang
van je collega’s om te winnen.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.