Aftellen tot de aftrap met je eigen WK voetbal Aftelkalender

Samen aftellen tot de aftrap

Activeer je relaties, klanten en medewerkers voor je eigen bedrijfspool met je eigen WK voetbal Aftelkalender! Benieuwd naar de mogelijkheden én de cadeautjes in de Aftelkalender ? Vraag een gratis sample aan. Op=op!

Scoren met een origineel WK-geschenk

Er zijn veel verschillende momenten om een uniek relatiegeschenk cadeau te geven. Een mooi moment is in de aanloop naar een groot sportevenement, zoals het WK-voetbal in november 2022. Met je eigen WK-Aftelkalender tel je samen met collega’s en relaties af naar de aftrap van het WK!

Organiseer je eigen WK-bedrijfspool

Een WK-bedrijfspool is een leuke manier om collega’s, klanten en/of relaties te activeren én enthousiasmeren voor het WK-voetbal. De onderlinge strijd tussen collega’s in de pool zorgt voor veel plezier en je brengt je bedrijf op een originele manier onder de aandacht bij klanten en relaties. Je maakt gemakkelijk je eigen WK-pool aan bij Scorito.com of Intikkertje.nl. Deel de aanmeldlink met ons, dan verwerken we deze (als QR-code) in jouw WK Aftelkalender. Zo maak je van je Aftelkalender en originele uitnodiging voor de voetbalpool!

Klaar voor het WK voetbal

De WK-Aftelkalender is gevuld met verschillende cadeautjes: een oranje Hawaii krans, rood-wit-blauwe schminkstift, armbandje ‘Holland’, oranje fluitje met koord en een zoethoudertje; een Tiny Tony’s. Met deze cadeautjes maak je je klaar voor de eerste wedstrijd van Oranje. Achterop de kalender vind je het complete speelschema. Dat maakt de kalender leuk én handig!

Jouw eigen WK-moment

We voorzien de Aftelkalender van jouw persoonlijke branding, zoals eigen tekst, logo en QR-code naar een WK-pool naar keuze.

Wil je een écht unieke WK-kalender met cadeautjes op maat? Dat kan! Neem contact met ons op, dan werken we jouw idee samen uit.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.