Giftbox

Tony's Giftboxen

Het geven van een gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely wordt nóg leuker met een luxe Tony’s Giftbox! Personaliseer je eigen ontwerp in Tony’s Chocoshop, kies een ontwerp of maak je eigen design!

Tony's Giftbox op maat?

Ontwerp zelf een Giftbox voor het verzenden van Tony’s Chocolonely, helemaal in je eigen branding. Download onze handige templates en ga zelf aan de slag!

Geef een originele Tony's Giftbox cadeau

Of je nu iemand wil bedanken voor een goede samenwerking of een fijne kerst wil wensen, met onze originele Giftboxen verras je die collega, klant of zakenrelatie met een lekkere Tony’s Chocolonely reep, maar dan op een verrassend leuke manier! 

Met de Giftboxen van Geef een Wow geef je één of meerdere Tony’s Chocolonely repen in een leuke cadeauverpakking.

Wat is een Tony's Giftbox?

Een Tony’s Giftbox is een verrassende cadeauverpakking gevuld met één of twee (gepersonaliseerde) repen van Tony’s Chocolonely. Er zijn zó veel momenten om iemand te verrassen met een lekkere chocoladereep. 

Het lekkerste brievenbuscadeautje

De Tony’s Giftboxen versturen we als brievenbuspakketje. We verpakken het geschenk in een bruine verzenddoos met een neutrale sluitzegel. 

Wil je de Tony’s Giftboxen zelf uitdelen aan je klanten, relaties of personeel? Dan versturen we je bestelling naar één adres.

Welke Giftboxen zijn er?

De Giftboxen zijn er in twee soorten: voor één reep of voor twee repen. Kies uit de standaard ontwerpen op de website of maak een Giftbox op maat met behulp van onze handige templates.

Kan je Tony's Chocolonely repen personaliseren?

Een Giftbox is gevuld met één of twee repen van Tony’s Chocolonely. Je kan zelf kiezen of je de Tony’s Giftbox vult met gepersonaliseerde repen of standaard repen, zoals je die kent uit de supermarkt.

Je eigen wikkel bestellen
Via de Chocoshop van Tony’s Chocolonely bestel je heel gemakkelijk jouw zelfontworpen wikkel. Omdat Wihabo de gepersonaliseerde wikkels drukt én verstuurd, kunnen we jouw chocoladebestelling ‘onderscheppen’ en ze in de Tony’s Giftboxen van Geef een Wow verwerken.

Sample aanvragen

Vraag in 2 simpele stappen een gratis sample aan
van jouw favoriete WK-Aftelkalender.

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.